Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Η Έλλη Πασπαλά στο θέατρο Άλσος

Η Έλλη Πασπαλά στο θέατρο Άλσος

Η Έλλη Πασπαλά φλερτάρει με την Άνοιξη και την προσκαλεί να μας συναντήσει σύντομα σε μια σειρά από όμορφες βραδιές, στο ζεστό και φιλόξενο Άλσος!

Μετά από την επιτυχημένη παράστασή της "Elly loves jazz"  στον ίδιο χώρο πέρσι, την καλοκαιρινή συναυλία της στο Ηρώδειο και την παρουσία της στην ριζοσπαστική παράσταση "Ευαγγελισμός, το Μιούζικαλ" των Τριανταφύλλου / Αστερή στο Εθνικό Θέατρο, η Έλλη Πασπαλά επιστρέφει στο θέατρο Άλσος με ένα "ανθισμένο" πρόγραμμα, στην αρχή της Άνοιξης!

Η Έλλη Πασπαλά θα παρουσιάσει τραγούδια από όλη την ερμηνευτική της γκάμα, σε μία επιλογή από τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας της, αλλά και εκτός αυτής! Θα μας "θυμίσει" τους Λωτοφάγους καθώς και κάποιες Συνήθειες του Έρωτα, θα επισκεφθούμε μαζί της την Αγορά χορεύοντας Χορούς των Άστρων - και στον μαγικό χώρο του Άλσους θα μας προσκαλέσει στην παρέα και άλλων αγαπημένων δημιουργών, όπως η Mitchell, ο Cohen, ο Morrison και ο Wonder.

Όλα αυτά τα υπέροχα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου θα ανθίσουν μοναδικά και ευωδιαστά, με τη στοργική φροντίδα σπουδαίων και αγαπημένων μουσικών: Ο David Lynch στα σαξόφωνα και το φλάουτο, ο Τάκης Φαραζής στο πιάνο, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο, ο Γιάννης Αγγελόπουλος στα τύμπανα και ο νέος σαξοφωνίστας Tommy Lynch σε μία και μοναδική εμφάνιση, στην έναρξη των παραστάσεων το Σάββατο 2 Μαρτίου.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Η Έλλη Πασπαλά στο θέατρο Άλσος
Η Έλλη Πασπαλά στο θέατρο Άλσος
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Α Ζώνη - Πλατεία 25€, Β Ζώνη - Πλατεία 20€, Γ Ζώνη - Εξώστης θέσεις 15€, Γ Ζώνη - Εξώστης Τραπέζια 15€, Δ Ζώνη - Εξώστης (θέσεις Π.Ο.) 12€, Ζώνη ορθίων - με απλό ποτό 10€