Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Fuck Buttons στο Plisskën 2014

Fuck Buttons στο Plisskën 2014! Στα ήδη ανακοινωμένα ονόματα του lineup για το 2014, έρχεται να προστεθεί και το εκρηκτικό δίδυμο από το Bristol, το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων, έχοντας κυκλοφορήσει έναν απ'τους καλύτερους δίσκους του 2013. " Οι ηχητικοί προάγγελοι του τέλους του κόσμου" όπως έχουν χαρακτηριστεί, Fuck Buttons, καταφθάνουν για να αποδείξουν γιατί δικαιωματικά θεωρούνται μια από τις πιο κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή.

60087-120062.jpg

Fuck Buttons στο Plisskën 2014!

Στα ήδη ανακοινωμένα ονόματα του lineup για το 2014, έρχεται να προστεθεί και το εκρηκτικό δίδυμο από το Bristol, το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων, έχοντας κυκλοφορήσει έναν απ'τους καλύτερους δίσκους του 2013.

" Οι ηχητικοί προάγγελοι του τέλους του κόσμου" όπως έχουν χαρακτηριστεί, Fuck Buttons, καταφθάνουν για να αποδείξουν γιατί δικαιωματικά θεωρούνται μια από τις πιο κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή.

Εν όψει του επερχόμενου φεστιβάλ, εξελίσσονται και τα επικείμενα showcases των Girls Names, King Khan & The Shrines με τους Wall of Death ενώ αναμένεται και η επιστροφή του αινιγματικού Βρετανού παραγωγού Forest Swords μετά την άκρως πετυχημένη πρόσφατη κυκλοφορία του με τίτλο Engravings.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.plisskenfestival.gr .

INFO

Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Χώρος: Κτίριο 56, Ελληνικός Κόσμος

Εισιτήρια: Viva

Πληροφορίες: www.plisskenfestival.gr

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ