Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Mick Harvey & J.P Shilo μαζί με Steve Sheley & Glenn Lewis

unnamed.jpg

Η United We Fly συνεχίζει και τον Νοέμβριο με τον δεύτερο κύκλο συναυλιών Taste the Music. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Tην Τρίτη 12 Νοεμβρίου στη σκηνή της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου ανεβαίνει η "ήρεμη δύναμη" που ακούει στο όνομα Mick Harvey, στο πλαίσιο της double bill περιοδείας του με τον J.P. Shilo και τους very special guests Steve Shelley & Glenn Lewis.

Ο μοναδικός Mick Harvey, ο επί 25 χρόνια "κρυφός εγκέφαλος" των Nick Cave & the Bad Seeds - και όχι μόνο - έρχεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ευρώπη. Ο πολυοργανίστας, ενώνει τις δυνάμεις του με τον στενό συνεργάτη του J.P Shilo και μαζί με τον Steve Shelley στα ντραμς και τον Glenn Lewis στο μπάσο δημιουργούν μια all-star μπάντα που θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε στο Taste the Music. 
Στην Αγγλικανική Εκκλησία θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια από τα τέσσερα solo albums του Mick Harvey αλλά και τραγούδια από το νέο album του J.P. Shilo που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, σε ένα live που περιμένουμε καιρό.

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, το Taste the Music υποδέχεται τους Mick Harvey & J.P Shilo μαζί με τους Steve Sheley & Glenn Lewis!

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

unnamed.jpg
Mick Harvey & J.P Shilo μαζί με Steve Sheley & Glenn Lewis
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση: viva.gr * Ώρα έναρξης: 20.00 * Οι πόρτες ανοίγουν: 19.00 * Τιμή εισιτηρίου: ΖΩΝΗ Α: 25€ ΖΩΝΗ Β: 22€