Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Bababoom Hi-Fi Meets Irie Action Sound System

bababoom_hi_fi_sound_system.jpg

Το IRIEActionSoundSystem ξεκινάει τις συναντήσεις του για τη νέα σεζόν,καλώντας τοBababoomHiFiSoundSystem το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Ρομάντσο.

Bababoom Hi Fi Sound System

Το BababoomHiFi, το οποίο ιδρύθηκε το 2004, λειτουργεί από το 2007 το δικό τουcustom, βαρέως τύπου, σύστημα ήχου παίζοντας τα καλύτερα μουσικά κομμάτιαRootsReggae και Dub, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Το BababoomHiFi έχει παίξει σε Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρουμανία, Τζαμάικα και Τυνησία, κάποιες φορές μαζί με κορυφαία actsόπως ο JahShaka, ο DavidRodigan, MadProfessor, μεταξύ άλλων.

Επίσης, έχει προωθήσει ενεργά την 100%αυθεντικήκουλτούρα του ηχοσυστήματος στην περιοχή του και έχει φιλοξενήσει,τακτικά, εκδηλώσεις όπως το RootsAttitude (2008-2009), το Bass Guidance Festival (2008-2010 και το Dub on the Lake (2011-2013), σε συνεργασία με άλλες τοπικέςομάδες.

Το 2011 ξεκίνησε να παίζει μουσική κάτω από το δικότουlabel, κυκλοφορώντας κομμάτια από την ιταλική μπάντα TheRootsDefenders και καλλιτέχνες όπως ο JohnnyClarke, ο Earl 16, ο DennisAlcapone, ο AfrikanSimba και άλλους.

Το 2017, το BababoomHiFi είναι πλέον άρτια εξοπλισμένο με μία μεγάλη συλλογή dub κομματιών και τη δική του μουσική, σε συνδυασμόμε τον ήχο του DubDefender και φωνητικά από τον WilliWilliams, τον PrinceMalachi, τον RamonJudah, τον UKPrincipal και πολλούς άλλους.

Η επιλογή περιλαμβάνει την πνευματική reggae μουσική από την απαρχή της μέχρι τις πρώτες stepperdubs, πάντα γεμάτη με ένα θετικό μήνυμα και μία αίσθηση καταγωγής.

Irie Action Sound System

Το IrieActionSoundSystemείναι το πρώτο σύστημα ήχου Reggae στη χώρα. Ξεκίνησε το 2005 ως URM με ιδρυτικό μέλος τονOldjohnκαι λόγω της αγάπης του για τη μουσική Reggae αντλώντας έμπνευση από την τζαμαϊκανή κουλτούρα των SoundSystems.

Το IrieActionSoundSystem είναι ένα ανεξάρτητο φορητό σύστημα ήχου σχεδιασμένο να παίζει σε κάθε πόλη αυτής της γης, μεταδίδοντας το μήνυμα και την ενέργεια της ReggaeMusic. Για την IrieAction, η ReggaeMusic είναι μια αποστολή για να μεταδώσουν θετικά συναισθήματα μέσω της μουσικής.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

bababoom_hi_fi_sound_system.jpg
Bababoom Hi-Fi Meets Irie Action Sound System
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος: πριν τις 00.00 8 ευρώ - μετά τις 00.00 10 ευρώ