Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Το Blend με τον Hector Couto στο KooKoo

Το Blend γιορτάζει δύο χρόνια επιτυχημένων OnOff party τιμώντας τον Ισπανό εκπρόσωπο της tech house και guest dj του πρώτου On/Off party, Hector Couto! Το project με την υπογραφή του Blend και καλεσμένους διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες με επιτυχημένες παραγωγές και εμφανίσεις στα καλύτερα clubs του κόσμου καθιερώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ως ο θεσμός που αφορά αποκλειστικά τους πλέον απαιτητικούς Έλληνες λάτρεις της tech house και techno σκηνής.

58180-116274.jpg

Το Blend γιορτάζει δύο χρόνια επιτυχημένων OnOff party τιμώντας τον Ισπανό εκπρόσωπο της tech house και guest dj του πρώτου On/Off party, Hector Couto!

Το project με την υπογραφή του Blend και καλεσμένους διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες με επιτυχημένες παραγωγές και εμφανίσεις στα καλύτερα clubs του κόσμου καθιερώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ως ο θεσμός που αφορά αποκλειστικά τους πλέον απαιτητικούς Έλληνες λάτρεις της tech house και techno σκηνής.

O Hector Couto, τo big boss του δισκογραφικού label Pura Music και ένας από τους 100 καλύτερους παραγωγούς του κόσμου σύμφωνα με τη λίστα του Resident Advisor, ο οποίος με την αύρα και το ταλέντο του έκανε το καλύτερο «ποδαρικό» στα OnOff Parties τον Ιανουάριο του 2012, δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Ο Ισπανός καλλιτέχνης θα μοιραστεί τα decks του KOO KOO με τους Residents του Blend, Manolaco και Sysex!

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ώρα 20.00

Τιμή εισόδου:

10 ευρώ (μέχρι τις 02:00)

12 ευρώ (μετά τις 02:00)

Τιμή φιάλης: 120 ευρώ / 4 άτομα