Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Συναυλία στο σκοτάδι με τον Ταφ Λάθος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Συναυλία στο σκοτάδι με τον Ταφ Λάθος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

“Να ‘μαστε εκεί ως που να νυχτώσει
και σ’αυτό φώτα να λάμπεις για ένα απώτερο σκοπό”

Τα Σπουδαία Events συνεχίζουν τις συναυλίες στο σκοτάδι και προσκαλούν αυτή την φορά έναν από τους κυριότερους εκφραστές και από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους την ελληνικής Hip Hop σκηνής, τον Ταφ Λάθος.

Ο καλλιτέχνης έρχεται στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για μία ξεχωριστή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική υποστήριξη του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου.

Το μουσικό εύρος και η δύναμη των στίχων του Ταφ Λάθος σε συνδυασμό με την μαγική ατμόσφαιρα που προκαλείται στο σκοτάδι, θα δημιουργήσουν μία μουσική εμπειρία. 

Λίγα λόγια για το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου είναι ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, όπως φάσμα του αυτισμού, νοητική υστέρηση, σύνδρομα και αναπηρίες. Σκοπός του είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των δυνατοτήτων των παιδιών αυτών και η κοινωνική τους ένταξη, μέσω καινοτόμων εκπαιδευτικών μεθόδων και προγραμμάτων.

Το σχολείο στελεχώνεται από εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, θεραπευτές διαφόρων ειδικοτήτων και φροντιστές ατόμων με ειδικές ανάγκες. Δυστυχώς, αντιμετωπίζει σοβαρότατες και βασικότατες ελλείψεις, οι οποίες προκαλούν τεράστιες δυσκολίες στο έργο του.

Λίγα λόγια για τα “Σπουδαία Events”:

Τα “Σπουδαία Events” είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 19 εκδηλώσεις στο σκοτάδι με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νατάσσα Μποφίλιου, Μαρία Παπαγεωργίου, Γιώργο Χατζηπαύλου, Chόres, Απόστολο Ρίζο, The Bad Poetry Social Club, Λόγος Τιμής, Γιάννη Χαρούλη, Πάνο Βλάχο, Κ. Βήτα, Γιάννη Κότσιρα, κ.ά. Η πλειοψηφία των συγκεκριμένων εκδηλώσεων έγιναν sold out σε λίγες μόνο ώρες και τα έσοδα τους υποστήριξαν περισσότερους από 14 οργανισμούς.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Συναυλία στο σκοτάδι με τον Ταφ Λάθος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Συναυλία στο σκοτάδι με τον Ταφ Λάθος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ταμείο Εισόδου: 16€. Προπώληση: 14€. ΑμεΑ / Άνεργοι / Φοιτητές / Μαθητές: 12€