Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Kevin Mahogany & Δημήτρης Καλαντζής Quartet στο Half Note

Μια μεγάλη φωνή της τζαζ κοντά μας Ο Kevin Mahogany είναι απλά μία από τις μεγαλύτερες φωνές της τζαζ όλων των εποχών! Φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του στην κορυφή της τζαζ δημιουργίας και στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, έρχεται στην Ελλάδα για μία πρωτότυπη και φοβερά ενδιαφέρουσα συνεργασία με το κουαρτέτο του σπουδαίου Δημήτρη Καλαντζή.

56741-113716.jpg

Μια μεγάλη φωνή της τζαζ κοντά μας

Ο Kevin Mahogany είναι απλά μία από τις μεγαλύτερες φωνές της τζαζ όλων των εποχών! Φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του στην κορυφή της τζαζ δημιουργίας και στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας, έρχεται στην Ελλάδα για μία πρωτότυπη και φοβερά ενδιαφέρουσα συνεργασία με το κουαρτέτο του σπουδαίου Δημήτρη Καλαντζή.

Οπως λένε κι οι κριτικοί «…δεν υπάρχει τίποτα που ο Kevin Mahogany να μην μπορεί να τραγουδήσει ή να εκφράσει. Δηλαδή να τραγουδά με την ίδια ευκολία το μπλουζ και την σόουλ, να ερμηνεύει γκόσπελ ή σύγχρονα τραγούδια, να τραγουδά από Monk μέχρι Miles ή Gillespie, να τραγουδά με φοβερό scatting ή να εντυπωσιάζει με μπαλάντες». Κι ενώ για τις τζαζ τραγουδίστριες είναι συχνότερο το φαινόμενο της διάκρισης στο χώρο και κάθε τόσο εμφανίζεται κάποια καινούργια που κάνει επιτυχία, για τους λίγους άνδρες συναδέλφους τους η διάκριση είναι κάτι απείρως δυσκολότερο. Ο Mahogany εμφανίζεται στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου και τα σπουδαιότερα Φεστιβάλ ή τζαζ γκαλά, ενώ ιδιαίτερες ήταν κι οι εμφανίσεις του με μεγάλες ορχήστρες όπως η Count Basie Orchestra.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου - Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ώρες έναρξης: Τετάρτη 18/12 & Πέμπτη 19/12 στις 21.30 - Παρασκευή 20/12 & Σάββατο 21/12 στις 22.30

Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (bar) – 25 ευρώ (σε τραπέζι, Β ζώνη) - 29 ευρώ (σε τραπέζι, Α ζώνη)

Με την αγορά 2 εισιτηρίων για το bar, τελική τιμή 34 ευρώ σύνολο