Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ορέστης Ανδρεαδάκης και Clarinet Gang στο Passport

Ο Διευθυντής του περιοδικού ΣINEMA, Ορέστης Ανδρεαδάκης, και το μουσικό συγκρότημα Clarinet Gang κάνουν μια βόλτα στην άλλη πλευρά του κινηματογράφου. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Σινεμα, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς προσκάλεσαν τον Ορέστη Ανδρεαδάκη για να συζητήσει μαζί τους. Του ζήτησαν να μιλήσει για τα πάντα: για τη σχέση των αδελφών Λιμιέρ με τη Μπιορκ, για τη συγγένεια του Μελιές με την ηλεκτρακουστική μουσική, ακόμα και τις επιρροές του Αιζενστάιν από τον Όμηρο.

56721-113688.jpg

Ο Διευθυντής του περιοδικού ΣINEMA, Ορέστης Ανδρεαδάκης, και το μουσικό συγκρότημα Clarinet Gang κάνουν μια βόλτα στην άλλη πλευρά του κινηματογράφου.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Σινεμα, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς προσκάλεσαν τον Ορέστη Ανδρεαδάκη για να συζητήσει μαζί τους.

Του ζήτησαν να μιλήσει για τα πάντα: για τη σχέση των αδελφών Λιμιέρ με τη Μπιορκ, για τη συγγένεια του Μελιές με την ηλεκτρακουστική μουσική, ακόμα και τις επιρροές του Αιζενστάιν από τον Όμηρο.

Ολα αυτά, βέβαια, με γνωστά ή και σπάνια αποσπάσματα ταινιών και πολύ μουσική από τη Συμμορία των Κλαρίνων (ή Clarinet Gang) που απαρτίζουν η Ανθή Δαμβουνέλη, ο Στάθης Μανάτος και ο Λευτέρης Τρύφωνας. Η Συμμορία των Κλαρίνων θα ντύσει με παράξενους ήχους τις κινούμενες εικόνες και θα επιχειρήσει ένα συνεχή διάλογο με τον ομιλητή και το κοινό.

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα 20.30