Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Lost Bodies στο Ρομάντσο

56380-113166.jpg

Δυο φίλοι, ο Θάνος και ο Αντώνης/ ο Αντώνης και ο Θάνος, ξεκινούν από το1984 να αυτοσχεδιάζουν μουσικά, ανάμεσα στα άλλα χόμπι τους. Έβγαλαν τις δυο κασέτες τους, οι οποίες αποτελούν μύθο πλέον στην εναλλακτική underground σκηνή και δεν έπαιζαν ποτέ live!

Μέχρι που το 1997 έπειτα από πιέσεις που δέχτηκαν, αφενός κυκλοφόρησαν τον δίσκο «Ζωή» (ο Γιάννης Αγγελάκας ευθύνεται για αυτό) και έκαναν live εμφάνιση (ο Τζίμης από τους Αέρα Πατέρα ευθύνεται για αυτό). Βέβαια ο Αντώνης δεν εμφανίζεται στα live τους, αλλά οι Lost Bodies σαν μπάντα πλέον με μπροστάρη το Θάνο Κόη, αλώνουν την Ελλάδα με τα γνωστά εκρηκτικά χαρακτηριστικά που έχει μια ζωντανή τους εμφάνιση.

Στη μουσική τους θα αναγνωρίσεις σαφώς τις post-punk, underground επιρροές τους, τα ψυχεδελικά στοιχεία, αλλά και παραδοσιακά ακούσματα μέχρι avant-garde πειραματισμούς. Όλα τα μουσικά είδη είναι υπο δοκιμήν... Στους στίχους τους θα διαγνώσεις την ωμή καταγραφή της πραγματικότητας, μέσα από αφηγηματικά έως άκρως χορευτικά κομμάτια, μελοποιημένη ποίηση και «κοινωνικές παρεκβάσεις» κι όλα αυτά κάτω από άκρως σατιρικές, αυτοσαρκαστικές και γκροτέσκες ρίμες.Μπορούμε να πούμε πολλά, όμως τίποτα δε συγκρίνεται με το να βιώσεις ένα Lost Bodies live. Η συμπλήρωση της τριαντακονταετίας θα είναι πανηγυρική!

Οι Lost Bodies είναι:

Θάνο (φωνή), Γιώργο (κιθάρες και φωνή), Βασίλη (μπάσο), Λέανδρο (κρουστά), Κωσταντή (κιθάρα) & Θάλεια (πλήκτρα, τρομπέτα)

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα: 21:00

Είσοδος ελέυθερη

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ