Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

The Callas στο Tiki Bar

Oι Callas, μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ ''Am I Vertical?'' και τις πρεμιέρες τραγουδιών τους σε web sites του εξωτερικού (Noisey, Pure Volume, Brooklyn Vegan) όπου και απέσπασαν πολύ κολακευτικά σχόλια, θα εμφανιστούν στο Tiki παίζοντας τραγούδια από όλη τη δισκογραφική τους πορεία. Noisepop μινιμαλισμός, ακατέργαστες garage μελωδίες και kraut psychedelic στοιχεία συναντιούνται και δημιουργούν το καλειδοσκοπικό σύμπαν του νέου τους άλμπουμ ''Am I Vertical?''.

56336-113093.jpg

Oι Callas, μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ ''Am I Vertical?'' και τις πρεμιέρες τραγουδιών τους σε web sites του εξωτερικού (Noisey, Pure Volume, Brooklyn Vegan) όπου και απέσπασαν πολύ κολακευτικά σχόλια, θα εμφανιστούν στο Tiki παίζοντας τραγούδια από όλη τη δισκογραφική τους πορεία.

Noisepop μινιμαλισμός, ακατέργαστες garage μελωδίες και kraut psychedelic στοιχεία συναντιούνται και δημιουργούν το καλειδοσκοπικό σύμπαν του νέου τους άλμπουμ ''Am I Vertical?''.

Στο χώρο του Tiki θα μπορείτε να βρείτε και το βινύλιο και το CD της καινούργιας δουλειάς των Callas, ''Am I Vertical?'' όπως και παλιότερα άλμπουμ τους.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα έναρξης: 21:00 (The Callas εμφανίζονται στις 22:00)

Είσοδος 3 Ευρώ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ