Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Μανώλης Φάμελλος στο Gazarte Roof Stage

Φιλική συμμετοχή η Δήμητρα Γαλάνη

Μανώλης Φάμελλος

Στη σκηνή του Gazarte Roof Stage, επιστρέφει ο "άνθρωπος-νησί" Μανώλης Φάμελλος, μετά από πολύμηνη απουσία στην ανεμοδαρμένη του νοητή βραχονησίδα. 

Το ομώνυμο τραγούδι του (άλλο ένα από τα 12 εικονογραφημένα επεισόδια χωρίς πλοκή, που αποτελούν το album «Η ζωή ήταν σήμερα») κυκλοφορεί ανέμελο στην ναρκοθετημένη θάλασσα του διαδικτύου. Τα τραγούδια αυτού του δίσκου, που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες σε βινύλιο, θα έχουν την τιμητική τους στην θεματική βραδιά αλλά και άλλα πολλά της τεθλασμένης του διαδρομής.

Παραστάτης στο πλευρό του σε μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της δεκαετίας στέκεται η πάντα ετοιμοπόλεμη ορχήστρα του των αρίστων, προάγγελος της αλάνθαστης ορχήστρας ρομπότ που σύντομα θα συνοδεύει όλους τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, αποτελούμενη από τους Θάνο Μιχαηλίδη στα τύμπανα, Κώστα Γιαννίρη στο μπάσο, Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, Στέφανο Δανιηλίδη στα πλήκτρα και στο ακορντεόν και Βαγγέλη Κατσαρέλη στην τρομπέτα.

Στη βαριά αρρενωπή ατμόσφαιρα κρίνεται απαραίτητη η αιθέρια (κι όμως σταθερή) παρουσία της Lou is στο τραγούδι που προσδίδει ένα φωτεινό τόνο στην συνήθως κατηφή παρέα.

Ο Μανώλης Φάμελλος και η Δήμητρα Γαλάνη κατοικούνε πάντα στην ίδια μουσική γειτονιά και ανταλλάσσουν ιδιωτικές επισκέψεις, απόψεις και μουσικά άλμπουμ. Δύο δεκαετίες μετά την πρώτη τους σύμπραξη, οι δυο τους θα επισυνδεθούν ξανά επί σκηνής και θα μοιραστούν μερικά από τα τραγούδια τους.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Μανώλης Φάμελλος
Ο Μανώλης Φάμελλος στο Gazarte Roof Stage
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Free Seating: 15 ευρώ, Αριθμημένα τραπέζια: 18 ευρώ 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ