Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Morcheeba Live @ Gagarin 205

MORCHEEBA + special friends Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Morcheeba επιστρέφουν στην Αθήνα! Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη φωνή της Skye Edwards πάνω στους λατρεμένους ήχους των αδερφών Godfrey σε μια και μοναδική συναυλία στο Gagarin 205.

54392-109978.jpg

MORCHEEBA + special friends

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Morcheeba επιστρέφουν στην Αθήνα!

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την υπέροχη φωνή της Skye Edwards πάνω στους λατρεμένους ήχους των αδερφών Godfrey σε μια και μοναδική συναυλία στο Gagarin 205.

Συνδυάζοντας την trip-hop με την pop με τον ιδιαίτερο τρόπο τους, οι Morcheeba μας πρόσφεραν τραγούδια όπως τα “Blindfold”, “Rome Wasn’t Built In A Day”, “The Music That We Hear”, κ.α. 18 χρόνια καριέρας, εκατομμύρια πωλήσεις, πλατινένιοι και χρυσοί δίσκοι και πολυπληθές συναυλιακό κοινό σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η νέα τους περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου τους “Head Up High”, και περιλαμβάνει συνεργασίες με εξαιρετικά ονόματα, όπως οι Chali 2na (Jurassic 5), James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks, Ana Tijoux και Nature Boy.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα: 20.55

Gagarin 205 - Λιοσίων 205, Αθήνα

Εισιτήρια

Προπώληση: 25 Ευρώ (τα πρώτα 400), 28 Ευρώ στα καταστήματα Public, το www.ticketarena.gr και το www.viva.gr

Ταμείο: 30 Ευρώ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ