Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Εκμέκ ζωντανά στο Caja de Musica

ΕΚΜΕΚ
© Γεωργιάννα Κιόση

Οι ΕΚΜΕΚ ζωντανά στο Caja de Musica, σε ένα εκρηκτικό μουσικό event, φωτισμένο από τα τραγούδια με τα οποία το κοινό τους γνώρισε και τους αγάπησε, αλλά και το νέο τους single «Όνειρα».

Η μπάντα που κατάφερε για πάνω από μία δεκαετία να κατακτά το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, ενεργοποιείται και πάλι συναυλιακά και δισκογραφικά και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από παλιές και νέες επιτυχίες. Με την μοναδική τους ταυτότητα, οι Εκμεκ, υπόσχονται να κάνουν το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου μία αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Λίγα λόγια για τους Εκμέκ

Τιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιίας οι «Εκμεκ», οι έξι εξωστρεφείς μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, κέρδισαν από την αρχή το αυτί του κοινού ως μια απο τις σημαντικότερες νέες δισκογραφικές προτάσεις και ταυτόχρονα απέδειξαν με την ζωντάνια και την φρεσκάδα τους πως οι έννοιες της ποιότητας, της διασκέδασης και της θετικής ενέργειας μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά στο ίδιο συναυλιακό πρόγραμμα.

Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει»( Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα της χώρας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή Μανώλη Χιώτη), και «Αχ Μαρία» να ξεχωρίσουν, ενώ «Ο τραπεζίτης» γίνεται το soundtrack του διεθνούς ντοκιμαντέρ του Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Αγγελος Ξένος» προχώρησαν περαιτέρω στο δρόμο αυτό, για να έρθει στη συνέχεια το δεύτερο τους άλμπουμ "Ο Φυγάς" (14 Music,2014) με το ομώνυμο τραγούδι αλλά και τα "Μέσα μου καίει μια φωτιά" και "Θα γίνω αέρας" να επιβεβαιώσει την αυξανόμενη φήμη τους και να τους συστήσει σε ακόμη ευρύτερο κοινό. . Το 2017 κυκλοφορούν το άλμπουμ “Ο Βασιλιάς της μοναξιάς” (Ogdoo Music Group,2017), με εννέα τραγούδια πιστά στην ταυτότητα τους και το “Εγώ μεγάλωσα σα λύκος” αγαπήθηκε για την οπτικοποίηση του.

Οι ζωντανές τους εμφανίσεις, μυσταγωγίες φωτισμένες από τα τραγούδια τους με τα οποία το κοινό τους γνώρισε και τους αγάπησε, με έτερα φωτεινά σημεία τις προσεγγίσεις τους πάνω σε τραγούδια άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών, καταλήγουν πάντα ως εύφλεκτο μείγμα στην διονυσιακή έκρηξη της χαράς και σε γλέντι αυτόνομο.

Ακούστε το νέο τους τραγούδι εδώ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΕΚΜΕΚ
Οι Εκμέκ ζωντανά στο Caja de Musica
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944610061