Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Eziak + Vault of Blossomed Ropes Live @ six d.o.g.s.

Eziak + Vault of Blossomed Ropes Live Με ήχο που είναι δύσκολο να ενταχθεί σε μουσική κατηγορία, καθώς περνάει με άνεση από την post rock στην post jazz, οι Eziak εξερευνούν, περιπλανώνται και μας ταξιδεύουν, δημιουργώντας μυσταγωγικές ατμόσφαιρες με δυνατά ξεσπάσματα.

50987-104396.jpg

Eziak + Vault of Blossomed Ropes Live

Με ήχο που είναι δύσκολο να ενταχθεί σε μουσική κατηγορία, καθώς περνάει με άνεση από την post rock στην post jazz, οι Eziak εξερευνούν, περιπλανώνται και μας ταξιδεύουν, δημιουργώντας μυσταγωγικές ατμόσφαιρες με δυνατά ξεσπάσματα.

Τα τρία μέλη του συγκροτήματος, Βαγγέλης Βάρης (τύμπανα), Ξενοφώντας Αθανασίου (κιθάρα), Νεκτάριος Μανάρας (κιθάρα, φλικόρνο), θα πλαισιώνονται στη βραδιά στο six d.o.g.s, από τους: Zenjungle (σαξόφωνο), Αλέξανδρο Καρλή (κόντραμπάσο), Γιάννη Παπαδήμο (βιολί), παρουσιάζοντας μουσικά κομμάτια από το πρώτο τους άλμπουμ, Nomads, καθώς και ορισμένα από τη νέα ακυκλοφόρητη δουλειά τους.

Με αναφορές στην ambient experimental σκηνή και στις παραδοσιακές τελετουργικές μουσικές οι Vault of Blossomed Ropes εξερευνούν τις αντιστοιχίες Μικρόκοσμου/Μακρόκοσμου, Επανάληψης/ Στατικότητας, Θορύβου/Σιωπής. Η μουσική τους συνοδεύεται από live visuals. Αυτή την περίοδο ηχογραφούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους σε συνεργασία με τον Steve Jansen.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:00

Είσοδος ελεύθερη

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα