Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι μαγικές φωνές των Gregorian για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Gregorian αποτελούνται από 8 τραγουδιστές, 2 τραγουδίστριες και συνοδεύονται από 6μελές μουσικό συγκρότημα. Όλοι τους με κλασική μουσική εκπαίδευση, ντυμένοι με υπέροχες βελούδινες στολές μοναχών σχεδιασμένες σε πανέμορφα χρώματα δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με φωτιστικά εφέ, προβολές και ειδικά εφέ με καθρέφτες, ομίχλη, καπνό, κεριά και άλλες εκπλήξεις, που εκστασιάζουν το κοινό.

49155-100987.jpg

Οι Gregorian αποτελούνται από 8 τραγουδιστές, 2 τραγουδίστριες και συνοδεύονται από 6μελές μουσικό συγκρότημα.

Όλοι τους με κλασική μουσική εκπαίδευση, ντυμένοι με υπέροχες βελούδινες στολές μοναχών σχεδιασμένες σε πανέμορφα χρώματα δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό θέαμα με φωτιστικά εφέ, προβολές και ειδικά εφέ με καθρέφτες, ομίχλη, καπνό, κεριά και άλλες εκπλήξεις, που εκστασιάζουν το κοινό.

Το συγκρότημα Gregorian έχει ενορχηστρώσει σε Γρηγοριανό μέλος ερμηνεύει συνθέσεις και επιτυχίες κινηματογραφικών ταινιών αλλά και πολλών συγκροτημάτων όπως Metallica, Guns N’ Roses, Iron Maiden, Led Zeppelin, U2, Abba, Doors, Pink Floyd, REM κ.α.

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Πέμπτη 26/09/2013

ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη: 68€

Α' Ζώνη: 55€

Β' Ζώνη: 45€

Γ' Ζώνη: 35€

Άνω Διάζωμα: 22€ - Μειωμένο: 15€

Τα μειωμένα εισιτήρια αφορούν φοιτητές, μαθητές και παιδιά (εως 18 ετών) και Ανέργους με κάρτα ΟΑΕΔ και εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό.

Ειδική τιμή για ΑΜΕΑ και συνοδούς: 15 ευρώ (συγκεκριμένες θέσεις για άτομα με κινητικά προβλήματα στις δυο πρώτες σειρές της Κερκίδας Α)

Προπώληση:

- Καταστήματα Public

- Ticket Services

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39

Τηλεφωνικά: 210 7234567

Online: www.ticketservices.gr