Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Blend w/ Julian Jeweil

unnamed.png

Το Blend υποδέχεται στο Steam τον Γάλλο θαμώνα των charts του Beatport κι έναν από τους πιο μελωδικούς εκπροσώπους της techno στον κόσμο. Ο Julian Jeweil, παραγωγός και dj, το εκλεκτό μέλος της περίφημης φαμίλιας της M_nus ενσαρκώνει έναν από τους πιο ποιοτικούς πρωταγωνιστές της underground dance σκηνής. Ο Jeweil έχοντας ως σημείο αναφοράς του τη Μασσαλία ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην techno πριν 9 χρόνια, με την κυκλοφορία του “ Air conditionné”, το οποίο τάχιστα απογειώθηκε στο No1 του Beatport. Το 2010 ήρθε η συνεργασία με την Cocoon του Sven Vath αλλά και τη θυγατρική της M_nus, Plus 8 Records. Ιδιαίτερη επιτυχία γνώρισε και το remix του Γάλλου στο “Stay Down” του Moby. Μερικές συνεργασίες με την Plus 8 Records αργότερα, ο Richie Hawtin τον καλωσορίζει και επίσημα στην περίφημη οικογένεια της M_nus, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με την Drumcode του Adam Beyer. 
Το 2015 θα ήταν η χρονιά που ο Jeweil θα τερμάτιζε πρώτος στη λίστα με τους καλύτερους techno djs σύμφωνα με το Beatport. Η ανοδική του πορεία συνεχίζεται μέχρι σήμερα και αυτή η νύχτα στο Steam θα είναι η απόδειξη. 
Τη βραδιά του Γάλλου Jeweil στην Αθήνα θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

unnamed.png
Blend w/ Julian Jeweil
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμή Φιάλης / Bottle price : - Tables: 140 € / 4 persons (1 bottle) Τηλ. Κρατήσεων : 6936660260, 6981029016 Είσοδος : 15 ευρώ