Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Winter Plisskën Festival

Winter Plisskën Festival

Μέχρι και την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2019, το Plisskën Festival παρουσιάζει το χειμερινό του lineup στο χώρο του Piraeus 117 Academy με μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες των τελευταίων δύο δεκαετιών. Στην κορυφή, η πολυαναμενόμενη ζωντανή εμφάνιση του David August για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενός από τα καλύτερα live acts του κόσμου. Τον David August θα πλαισιώσουν οι ζωντανές εμφανίσεις τριών μοντέρνων "θρύλων" της ηλεκτρονικής σκηνής: του πρωτοπόρου της New Disco Νορβηγού Lindstrøm, του πολυπράγμονα Γερμανού μινιμαλιστή Pantha Du Prince και της ανανεωμένης μουσικής ιδιοφυϊας του Άγγλου Nathan Fake. To lineup, μέχρι στιγμής, έρχεται να συμπληρώσει η πρωτοεμφανιζόμενη Object Blue της οποίας οι πρόσφατες live εμφανίσεις λαμβάνουν διθυραμβικές κριτικές.

Το Plisskën Festival επιστρέφει στο ετήσιο ραντεβού του στις 8 Δεκεμβρίου 2018 στους χώρους του Piraeus 117 Academy και του Wave Athens. 

Main Stage
20:15 object blue 
21:05 Nathan Fake
22:05 Pantha Du Prince
23:10 David August
00:30 Lindstrøm  

Aquarium 
23:00 Black Athena
00:30 DEBONAIR
02:30 Elena Colombi
04:30 Sama'
06:30 Lokier

Μέσα στο κέντρο της πόλης, στις 8 Δεκεμβρίου, το Plisskën θα φιλοξενήσει 10 διεθνείς καλλιτέχνες σε 2 χώρους επί της οδού Πειραιώς, το Piraeus 117 Academy, και το Wave Athens, για ένα μαραθώνιο πάρτι μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας!

Μέχρι και την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2019, το Plisskën Festival παρουσιάζει το χειμερινό του lineup στους χώρους του Piraeus 117 Academy & του Wave Athens, με μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες των τελευταίων δύο δεκαετιών. Στην κορυφή, η πολυαναμενόμενη ζωντανή εμφάνιση του David August για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενός από τα καλύτερα live acts του κόσμου. Τον David August θα πλαισιώσουν οι ζωντανές εμφανίσεις τριών μοντέρνων "θρύλων" της ηλεκτρονικής σκηνής: του πρωτοπόρου της New Disco Νορβηγού Lindstrøm, του πολυπράγμονα Γερμανού μινιμαλιστή Pantha Du Prince και της ανανεωμένης μουσικής ιδιοφυϊας του Άγγλου Nathan Fake. To lineup του Main Stage, έρχεται να συμπληρώσει η πρωτοεμφανιζόμενη Object Blueτης οποίας οι πρόσφατες live εμφανίσεις λαμβάνουν διθυραμβικές κριτικές. Στο Aquarium, που θα φιλοξενηθεί στο Wave Athens, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας 4 από τις πιο δυναμικές και καταξιωμένες djs των τελευταίων ετών: η Elena Colombi που εκπροσωπεί το Italian New Wave, μία από τις εξέχουσες curators φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως η Debonair, η εκρηκτική deep house / tech  Παλαιστίνια παραγωγός Sama' καθώς και η υπερδραστήρια Μεξικανή Lokier του dark electro ήχου. Μαζί τους, φυσικά, και η σημαιοφόρος της αρχαίας πόλης, Black Athena.
Πιστό στις μουσικές αξίες του, εξακολουθεί να παρουσιάζει τους ήχους του αύριο σήμερα σε συνδυασμό πάντα με ονόματα που έχουν καθορίσει «σκηνές» και μουσικά είδη. Ένα street festival που πρόσφατα απέσπασε, για άλλη μια χρονιά, δύο υποψηφιότητες στα European Festival Awards στις κατηγορίες «Best Small Festival» και «Best Indoor Festival» - μπορείτε να μας ψηφίσετε στο:
www.festivalawards.com/vote 


Με χορηγό επικοινωνίας το Athens Voice Radio 102.5

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Winter Plisskën Festival
Winter Plisskën Festival
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήρια 25€ - Εarly Bird - Sold Out 29€ - A' Προπώληση (έως 31 Οκτωβρίου) 33€ - B' Προπώληση (από 1 Νοεμβρίου)