Εμφάνιση φίλτρων
Χώροι
Περιοχή

Voice 102,5 - The Writers Sessions: Αφιέρωμα στον Pedro Almodovar

Voice 102,5 - The Writers Sessions: Αφιέρωμα στον Pedro Almodovar

Το καινούργιο project του Voice 102,5 ονομάζεται The Writers Sessions και αφορά τους μεγάλους και σημαντικούς καλλιτέχνες που δεν τους «χωράει» η τέχνη τους, όπως ο Bob Dylan, η Patti Smith, ο Nick Cave, ο Leonard Cohen και ο Pedro Almodovar. Καλλιτέχνες που δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια, που τα όρια τους περιορίζουν.Ανήσυχοι δημιουργοί που δεν παύουν να προσπαθούν να βελτιώσουν τα εκφραστικά τους μέσα με οποιοδήποτε τρόπο ή και να ανακαλύψουν καινούρια.Υπάρχουν μουσικοί που έγιναν συγγραφείς, συγγραφείς και ποιητές που έγραψαν τραγούδια, τραγουδοποιοί που στράφηκαν στην ζωγραφική, τα εικαστικά και την performance, αλλά  και κινηματογραφιστές που έγραψαν βιβλία.

Με καλεσμένους συγγραφείς, μεταφραστές, ποιητές, μουσικούς και δημοσιογράφους, συζητάμε για το έργο τους, εμβαθύνουμε και ξεκλειδώνουμε τους κώδικες, τις ιδέες και τις λέξεις που επεξεργάστηκαν και στο κλείσιμο της βραδιάς απολαμβάνουμε ζωντανά τη μουσική και τα τραγούδια τους, μια φορά τον μήνα σε ένα σταθερό ραντεβού!

Ο Voice 102,5 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή επανέρχονται στο δεύτερο ραντεβού τουThe Writers Sessions την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 20:00 με τον ευφάνταστο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και συγγραφέα Pedro Almodóvar.

Στο panel οι Ζαχαρίας Μαυροειδής, Πόλυ Λυκούργου, Γιάννης Παπαδόπουλος και  Μαρία Παλαιολόγου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μουχταρίδης. Live εκτελέσεις από τους Εύα Κοτανίδη, Κατερίνα Πολέμη και Γιώργης Χριστοδούλουμε special guest τη Ρένα Μόρφη.

Για προσκλήσεις με ποτό λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στο σχετικό post στο Instagram του Voice 102.5 κάνοντας σχόλιο.

Το βιβλίο του Pedro Almodovar «Το τελευταίο όνειρο» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Με την ευγενική χορηγία της Protergia. «Η ενέργεια αλλάζει και γίνεται Protergia»

 

           

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ