Ο Robin Sharma έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο Robin Sharma έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο κορυφαίος συγγραφέας των best seller Robin Sharma, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAEKWONDO, για μία επιδραστική ομιλία με θέμα την αυτοβελτίωση, την αυτογνωσία και την ηγεσία.

Οι συμμετέχοντες του πολυαναμενόμενου event που διοργανώνει η εταιρία SELF MOTIVATION, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον παγκοσμίου φήμης συγγραφέα, που στόχο έχει να εμπνεύσει τον καθένα μας για την προσωπική του ανάπτυξη και επιτυχία.

Το event θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη και ομιλητής της έναρξης θα είναι ο Απόστολος Κουμαρίνος, ιδρυτής της εταιρείας theSPEAKERS, ενός καινοτόμου χώρου ο οποίος εξειδικεύεται στην εξέλιξη και ανάπτυξη της δημόσιας ομιλίας.

Ο Robin Sharma και η πορεία του

Ο συγγραφέας Robin Sharma είναι ένας από τους 5 παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων.

Το έργο του Robin Sharma έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 75 χώρες και έχει μεταφραστεί σχεδόν σε 90 γλώσσες, καθιστώντας τον έναν από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον κόσμο. Η φήμη του απογειώθηκε με το βιβλίο «Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του», το οποίο έχει βρεθεί στις κορυφαίες λίστες best seller πουλώντας πάνω από 5.000.000 αντίτυπα.

Με 16 διεθνή best seller βιβλία για τις ηγετικές δεξιότητες και την προσωπική επιτυχία, συμπεριλαμβανομένου του The «Leader Who Had No Title», του εκπληκτικού No #1 blockbuster αλλά και του δημοφιλή «Κλαμπ των 5 π.μ.», γι’ αυτό και ο ίδιος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ειδικούς ηγεσίας στον κόσμο, ενώ το έργο του «αγκαλιάζεται» από ροκ σταρ, βασιλείς, δισεκατομμυριούχους και διευθύνοντες συμβούλους διασημοτήτων.

Λίγα λόγια για τη SELF MOTIVATION

Με στόχο την ανάδειξη της αυτοβελτίωσης και το ταξίδι της αυτογνωσίας, οι ιδρυτές της SELF MOTIVATION, ξεκινούν το όραμα τους με τη διοργάνωση του πρώτου διεθνών προδιαγραφών event στην Ελλάδα, κάνοντας ένα τολμηρό βήμα προς την υλοποίηση νέων δράσεων σχετικά με την βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Κάνοντας την αρχή με προσκεκλημένο τον κορυφαίο Robin Sharma και προετοιμάζοντας ακόμα μεγαλύτερα events, η SELF MOTIVATION ιδρύθηκε για να εμπνεύσει ότι όλα μπορούν να συμβούν όταν η ανθρώπινη θέληση είναι η μεγαλύτερη δύναμη.