Εμφάνιση φίλτρων
Χώροι
Περιοχή

The Ellinikon Moments: Νίκος Κακλαμανάκης - «Από το όνειρο στον άθλο»

Talks - Culture – Heritage: Ανοικτές εκδηλώσεις, θεματικές δράσεις και ξεχωριστές εμπειρίες, ενισχύουν το νέο θεσμό της LAMDA Development.

The Ellinikon Moments: Νίκος Κακλαμανάκης - «Από το όνειρο στον άθλο»
© ΑΠΕ/ΑΠΕ/ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Η LAMDA Development διευρύνει τον θεσμό «The Ellinikon Moments» που εγκαινίασε με μεγάλη συμμετοχή του κοινού, πέρυσι το καλοκαίρι και ανακοινώνει σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα φιλοξενηθούν στους χώρους του The Ellinikon Experience Centre και του The Ellinikon Experience Park.

Talks, Culture, Heritage είναι οι τρεις θεματικές ενότητες στις οποίες είναι ενταγμένες οι εκδηλώσεις, με στόχο  να ενημερώσουν, να ψυχαγωγήσουν και να αναδείξουν την ιστορική και πολιτιστική  κληρονομιά της περιοχής, συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον του The Ellinikon.

  • Η ενότητα Talks παρουσιάζει εμπνευσμένες ομιλίες από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές.
  • Η ενότητα Culture περιλαμβάνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δρώμενα, αλλά και την υποστήριξη σημαντικών πολιτιστικών θεσμών της χώρας.
  • Η ενότητα Heritage εστιάζει στην ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς του Ελληνικού.

Το πρόγραμμα του «The Ellinikon Moments» ξεκινά αυτό το φθινόπωρο με εκδηλώσεις στο πλαίσιο του άξονα «Talks».

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου στις 18:00, το The Ellinikon Experience Centre υποδέχεται τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη. Με θέμα «Από το όνειρο στον άθλο», ο καταξιωμένος Έλληνας αθλητής θα εμπνεύσει το κοινό του πρώτου «Talk», αντλώντας γνώση και εμπειρίες από τη μοναδική του πορεία στον πρωταθλητισμό.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη.

Τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν νέες ενέργειες, με διαφορετικούς καλεσμένους, στην ενότητα «Talks», αλλά και δράσεις που θα πλαισιώσουν τους τρείς άξονες κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

Μέσα από το «The Ellinikon Moments», οι χώροι του The Ellinikon Experience Centre και του The Ellinikon Experience Park γίνονται για μια ακόμη φορά, σημείο αναφοράς και συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Σχετικά με τη LAMDA Development

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και τις Μαρίνες Φλοίσβου, Ελληνικού και Μεγάλων Σκαφών (mega yachts) Κέρκυρας. H LAMDA Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το εκτιμώμενο ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε €8 δισ. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.

www.lamdadev.com
www.theellinikon.com.gr

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ελληνικο The Ellinikon Experience Park

2162020900

https://experiencepark.theellinikon.com.gr/

The Ellinikon Moments: Νίκος Κακλαμανάκης - «Από το όνειρο στον άθλο»
The Ellinikon Moments: Νίκος Κακλαμανάκης - «Από το όνειρο στον άθλο»
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η είσοδος είναι δωρεάν, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης μέσω του παρακάτω συνδέσμου Sports Talk | Tickets, έως και τις 18 Οκτωβρίου.