Θεματα

Το τραγούδι της Τρίτης 24.10.2023 από τον Athens Voice 102.5

Doja Cat - Paint The Town Red

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Doja Cat

Doja Cat - Paint The Town Red: Tο τραγούδι της ημέρας, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, από τον Athens Voice 102.5

Η βραβευμένη με GRAMMY superstar Doja Cat κυκλοφόρησε το νέο single, «Paint The Town Red». To επίσημο video σκηνοθετήθηκε από την ίδια και την Nina McNeely, γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, βασίζεται σε τρεις πίνακες που έχει ζωγραφίσει η Doja και κάθε μία από τις σκηνές στο video είναι αναπαράσταση αυτών. Τον προηγούμενο μήνα, η Doja Cat ζωγράφισε το εξώφυλλο για το single κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live όπου παράλληλα συνομιλούσε με θαυμαστές της.

Tο «Paint The Town Red» είναι το πρώτο επίσημο single από την Doja Cat μετά την ανακοίνωση της αμερικανικής περιοδείας της, «The Scarlet Tour», η οποία ξεκινάει αυτό το φθινόπωρο με special guests τις Ice Spice και Doechii. Πρόσφατα, η Doja Cat έκανε διαθέσιμο και το track «Attention», το οποίο χαρακτηρίστηκε από το Rolling Stone ως «scorching».

Πρόσφατα, η Doja Cat συμμετείχε σε remix της #1 επιτυχίας «Kill Bill» της SZA. Για το remix, η Doja έλαβε διθυραμβικές κριτικές για το rap κουπλέ της που άνοιγε το τραγούδι με την SZA να ακολουθεί στο ρεφραίν, με το Billboard να γράφει: «…Doja’s inclusion on the track injects a new excitement: the superstar opens up theremix with detailed rap storytelling». Παράλληλα, μπήκε στην λίστα «TIME100’s Most Influential People of 2023» και φιγουράρισε στο εξώφυλλο τον μήνα Απρίλιο του παγκόσμιου TIME Magazine, ενώ είχε την τιμή να τραγουδήσει και στο κλειστό event, TIME100 Gala.

Doja Cat - Paint The Town Red (Official Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ