Θεματα

O διεθνούς φήμης DJ Megablast θα ταράξει τα νερά του «Be My Guest» session

Ακούστε τη νέα εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dj Megablast

Megablast: Ο DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε εβδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 23:00 ο Megablast. 

Megablast: Το μουσικό background του Dj

Megablast

Ο Sascha Weisz, γνωστός και ως Megablast, έχει ταράξει τα νερά της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής εδώ και καιρό με τις μοναδικούς house ρύθμους που δημιουργεί. Τα περίτεχνα και πολύ προσωπικά κομμάτια του καταφέρνουν να συνδέσουν τα όρια μουσικών ειδών, όπως η αφρο-κουβανέζικη, η dub, και η trippy techno.

Με αφετηρία την πρώτη του εμφάνιση στην Ίμπιζα το 2015, έχει παίξει σε μερικά από τα πιο διάσημα venues του νησιού, όπως το Pacha, το Ushuaia, το Heart και το Las Dalias. Εκτός αυτών, έχει αποκτήσει και διεθνή αναγνώριση με live στο Scorpios Mykonos, το Soho Garden & Coya στο Ντουμπάι, το Περού, το Μαρακές και άλλα.

Megablast

Οι δισκογραφικές επιτυχίες του παραγωγού

Στην πορεία της καριέρας του έχει κυκλοφορήσει δισκογραφία με διακεκριμένες δισκογραφικές εταιρίες μεταξύ τωνοποίων ανήκουν η Sol Selectas, η Flying Circus, η Madorasindahouse, η MoBlack, η!K7 και η G-Stone (Kruder & Dorfmeister). Συγχρόνως, έχει δημιουργήσει remix κομματιών των DJ Koze, Acid Pauli, Luciano, Booka Shade, Jenia Tarsol, Chaim, SadoV (Red Axes), Stereo MCs και Henrik Schwarz  και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών. Το ευρύ φάσμα των μουσικών του στιλ του αποδεικνύουν την αγάπη και το πάθος του για διαφορετικά είδη.

Megablast
Ⓒ Philipp Steinkellner

Παρόλο που ξεχωρίζει για τα DJ sets του στα mega clubs, λατρεύει να περνάει χρόνο στο στούντιο του με τη μικρή του κόρη, τη μεγαλύτερη του έμπνευση, όπως την χαρακτηρίζει. Εκεί βρίσκεται η μεγάλη συλλογή του με vintage synths και εκεί εξελίσσει κάθε μέρα τη μουσική του.

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ