Θεματα

Ο David Morales ανεβάζει τις διαθέσεις με ένα μοναδικό live set

Ακούστε την εκπομπή του DJ Snatch στον Athens Voice 102.5, κάθε Σάββατο, 23:00-00:00

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
david-morales

David Morales: Ο DJ που φιλοξενείται στο ένθετο της εκπομπής του DJ Snatch «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 1 Ιουλίου στις 23:00 ο David Morales.   

Η ιστορία πίσω από το πρόσωπο του David 
Παγκοσμίου φήμης παραγωγός μουσικής και κάτοχος βραβείου Γκράμι, ο David Morales και το μουσικό του έργο αποτελεί έναν από τους πυλώνες της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Maria Carey, U2, Michael Jackson, Aretha Franklin, Madonna και Whitney Houston είναι μόνο μερικοί από τους multi-platinum καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Οι παραγωγές και τα remix του, τα οποία επεκτείνονται σε έναν εκτενή κατάλογο άνω των 500 δισκογραφικών κυκλοφοριών, έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, καθιστώντας τον ίδιο παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο. Παράλληλα, αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες για τη διείσδυση της dance μουσικής στο Τop 40 Radio. 

david-morales

Ο David Morales είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πρώτους superstar DJs. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι μουσικές του έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Η ευρηματική πρόσμειξη των μουσικών ειδών στην οποία εδώ και πολλά χρόνια επιδίδεται ο ίδιος, τον έχει καθορίσει ως έναν από κορυφαίους στο είδος του με απήχηση σε εκατομμύρια ακροατές ανά τον κόσμο. 

Οι μουσικές του θα μας ξεσηκώσουν το Σάββατο, ανεβάζοντας τις διαθέσεις. Για όλους όσους επιθυμούν να τον απολαύσουν και από κοντά έχουν την ευκαιρία στις 2 Ιουλίου. Ο David Morales θα βρίσκεται στο Cariocas Beach Bar στην παραλία Σχίνου στην Κόρινθο. Το θρυλικό beach bar γιορτάζει τα 25 χρόνια του και παρουσιάζει μία βραδιά με δωρεάν είσοδο, με πρωταγωνιστή τον παγκοσμίου φήμης Αμερικανό DJ. 

david-morales

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ