Θεματα

Το τραγούδι του Σαββάτου 27.05.2023 από τον Athens Voice 102.5

Jake Isaak ft. Jack Savoretti - When It Hurts

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jake Isaak ft. Jack Savoretti - When It Hurts: Το τραγούδι της ημέρας, Σάββατο 27 Μαΐου 2023, από τον Athens Voice 102.5

Jake Isaak ft. Jack Savoretti - When It Hurts: Το τραγούδι της ημέρας, Σάββατο 27 Μαΐου 2023, από τον Athens Voice 102.5

O Jake Isaak παρουσιάζει το νέο του single «When Ιt Hurts» στο οποίο συμμετέχει και ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Jack Savoretti. Έχοντας κερδίσει ήδη τον θαυμασμό του Sir Elton John και του Sting με τα δύο προηγούμενα singles του «Start Again» και «Still Have You», φαίνεται πως έχει ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη. Το «When It Hurts» περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ, «For When Ιt Hurts», που μόλις κυκλοφόρησε.

Το «When It Hurts» συγκεντρώνει όλα τα δυνατά σημεία του άλμπουμ μέσα σε τρία λεπτά. Η μπάσα και τρυφερή φωνή του Jake δένει απόλυτα με τη ζεστή βραχνάδα του Jack Savoretti, σε ένα τραγούδι όπου πρωταγωνιστεί η σύγχρονη soul, χωρίς να λείπουν και κάποια pop στοιχεία.

O Jake Isaak δηλώνει: «Αυτό το τραγούδι είναι για εκείνες τις μέρες που όλα όσα υποτίθεται ότι είναι όμορφα σε μια σχέση είναι οδυνηρά. Είναι ένα τραγούδι που διατυπώνει αυτόν τον πόνο, αλλά με έναν ταξιδιάρικο τρόπο. Νομίζω ότι είναι εύκολο να τα παρατάς όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, πριν καν ξεκινήσει η περιπέτεια αυτή. Είναι τεράστιο προνόμιο να έχω τον φίλο μου τον Jack σε αυτό, η απίστευτη φωνή και οι μουσικές του ευαισθησίες πραγματικά, δυναμώνουν το συναίσθημα στο τραγούδι».

Ο Jack Savoretti προσθέτει, «Πάντα θαύμαζα τη μουσική του Jake, είναι ένας απίστευτος τραγουδοποιός και γι' αυτό ήταν υπέροχο που είχα την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί σε αυτό το τραγούδι».

Ο Jake Isaac ξεκίνησε το μουσικό ταξίδι από την εκκλησία, επηρεασμένος από τον πατέρα του, Rev. Les Isaac OBE, ιδρυτή της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας της κοινότητας Brixton Street Pastors. Μαθαίνοντας να παίζει διάφορα όργανα από μικρός και καλλιεργώντας τις ικανότητές του, δε θα μπορούσε παρά να μην ακολουθήσει μια μουσική πορεία επαγγελματικά, ξεκινώντας από την εφηβεία του. Το 2017 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο το του άλμπουμ «Our Lives», ακολούθησε το «Honesty» το 2021 και μια εμφάνιση ορόσημο στο Other Stage του Glastonbury – που οδήγησε σε πάνω από 150 εκατομμύρια streams ως σήμερα.

Jake Isaac - WHEN IT HURTS (Official Video) ft. Jack Savoretti

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ