Θεματα

Το τραγούδι της Πέμπτης 25.08.2022 από τον Athens Voice 102.5

Elvis Costello & The Imposters – Paint The Red Rose Blue

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Elvis Costello
© EPA/GEORG HOCHMUTH

Elvis Costello & The Imposters – Paint The Red Rose Blue: Το τραγούδι της ημέρας, Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022, από τον Athens Voice 102.5

Σαν σήμερα, 25 Αυγούστου 1954, γεννήθηκε ο Declan McManus, ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής που αγαπήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο ως Elvis Costello.

«Θα έλεγα ότι ο 23χρονος εαυτός μου ίσως έμενε έκπληκτος που είμαι ακόμα ζωντανός, ή μάλλον ο 25χρονος εαυτός μου σίγουρα θα έμενε έκπληκτος που είμαι ακόμα ζωντανός. Ο 23χρονος εαυτός μου θα χαιρόταν πολύ που κατάφερα να κάνω μια καριέρα 40 χρόνων στη μουσική, που ήταν πάντα αυτό που ήθελα να κάνω. Αυτό που ήθελα είναι να γράφω τραγούδια, πότε δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδιστής, αλλά κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να πει τα τραγούδια μου, επειδή είναι πολύ ασυνήθιστα και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά δύσκολα για να τα τραγουδήσεις. Μπορεί να μη φαίνονται έτσι όταν τα ακούς, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να τα τραγουδήσει για να καταλάβεις πόσο δύσκολα είναι» είχε δηλώσει o Elvis Costello στην αποκλειστική συνέντευξή του στην ATHENS VOICE το 2020, μιλώντας για τη μουσική και τη ζωή του.

Η φετινή χρονιά τον βρήκε ξανά στα ηχεία μας και τα ακουστικά μας με τα νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε μαζί την μπάντα του, τους Imposters.

Elvis Costello, The Imposters - Paint The Red Rose Blue (Lyric Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ