Θεματα

Monsieur Minimal: Ακούστε το νέο του single «Νέα Αρχή» αποκλειστικά στον Athens Voice 102.5

Μετά το sold out και την επιτυχία του album του «Easteria», επιστρέφει και πάλι στον ελληνικό στίχο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Monsieur Minimal

Πρώτη μετάδοση: Το νέο single του Monsieur Minimal, «Νέα Αρχή», σε συνεργασία με τον Γιώργο Κοντραφούρη, αποκλειστικά στον Athens Voice 102.5.

Ο Monsieur Minimal είναι ένας συνεπής μουσικός που δουλεύει ακούραστα εξελίσσοντας τη μουσική του ταυτότητα. Από την electronica pop, τα τελευταία δύο χρόνια έχει αρχίσει και κινείται στον χώρο της vintage ψυχεδελικής, κιθαριστικής ποπ χωρίς να ξεχνάει την ηλεκτρονική καρδιά του. Το ίδιο εξελίσσεται και σαν ερμηνευτής, δείχνοντας, με το καινούργιο του single, ένα νέο, πιο ζεστό φωνητικό χρώμα που ταιριάζει και με τους ελληνικούς στίχους του. Τον αγαπάμε γιατί είναι σεμνός, ακούραστος, και σοβαρός.

Monsieur Minimal

Το νέο του single στα ελληνικά είναι μια «Νέα Αρχή» και το ακούτε, για λίγες μέρες, αποκλειστικά στον Athens Voice 102.5.

Μετά το sold out και την επιτυχία του album του «Easteria», ο Μonsieur Minimal επιστρέφει και πάλι στον ελληνικό στίχο με την «Νέα Αρχή», προάγγελο ενός άλμπουμ που προετοιμάζεται κι αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Η «Νέα Αρχή» είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε μέσα στην αμήχανη και σκοτεινή περίοδο που βιώσαμε και βιώνουμε όλοι μας, και αναφέρεται στις δυσκολίες, τις απώλειες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις της τελευταίας περιόδου.

Επιπλέον, η «Νέα Αρχή», επισημαίνει τη δύναμη που πηγάζει από την ίδια τη φύση του ανθρώπου η οποία «επιβάλλει» στο τέλος τους δικούς της ρυθμούς αναγεννώντας νέες ελπίδες κι όνειρα ώστε να συνεχίσουμε την περιήγησή μας σε αυτό που ονομάζουμε Ζωή στον Πλανήτη Γη.

Μουσικά, ο Monsieur Minimal, συνεχίζει στον vintage ήχο μιας άλλης εποχής παντρεύοντάς τον με jazz αναφορές, χάρις στη συνεργασία του με τον κορυφαίο μουσικό Γιώργο Κοντραφούρη που παίζει πιάνο Rhodes, στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Το νέο single του Monsieur Minimal, «Νέα Αρχή», κυκλοφορεί από τη Mo.Mi.Records

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ