Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (13.11.2020)

Lil Nas X – Holiday

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O ράπερ Lil Nas X

Lil Nas X – Holiday: Tο τραγούδι της ημέρας Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Βραβευμένος με Grammy και έχοντας προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινό με το trailer που προηγήθηκε πριν λίγες μέρες, ο Lil Nas X επέστρεψε με το νέο του σινγκλ «Holiday». Την παραγωγή την έκανε μαζί με τον Take A Daytrip και τον Tay Keith και η κυκλοφορία είναι η πρώτη γεύση από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπου. Ο Nas παρουσίασε το κινηματογραφικό βιντεοκλίπ που συνοδεύει το τραγούδι, το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος μαζί με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Gibson Hazard: συμβαίνει την παραμονή των Χριστουγέννων του 2220 και ακολουθεί τον Nas στο φουτουριστικό εργαστήρι του στον Βόρειο Πόλο όπου και παίρνει τον ρόλο 4 διαφορετικών χαρακτήρων. Προσδεθείτε και δείτε τον Lil Nas X να διασχίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες με το hi-tech έλκηθρό του και τους ρομποτικούς ταράνδους του.

Για το πρώτο live performance του «Holiday» ο Lil Nas X ενώνει τις δυνάμεις του με την διαδικτυακή πλατφόρμα Roblox, όπου πρόκειται να παρουσιάσει ένα μοναδικό και το πρώτο για την πλατφόρμα, virtual concert όπου θα τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες του. Αυτή η συναυλία θα περιλαμβάνει πολλές νέες τεχνολογίες και θα προβληθεί 3 φορές για διαφορετικά time zones, με το πρώτο να ξεκινάει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στη 13:00 PT.  

Απίθανη λεπτομέρεια του μάρκετινγκ που συνοδεύει την κυκλοφορία του «Holiday»; Ως μέρος της καινούριας εφαρμογής του Amazon, Amazon Music Artist Merch Shop, οι fans μπορούν να προμηθευτούν το ασημί σκούφο του Άγιου Βασίλη που εμφανίζεται στο βίντεο.

Lil Nas X - HOLIDAY (Official Video)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ