Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (27.04.2020)

Alicia Keys – Good Job

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τραγουδίστρια Alicia Keys

Alicia Keys – Good Job: Το τραγούδι της ημέρας, Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Η Alicia Keys επιστρέφει με ένα νέο single, αφιερώνοντας το καινούργιο της τραγούδι «Good Job» προς τιμή όλων των ηρώων της καθημερινότητας, των εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιός σημειώνει χαρακτηριστικά «Είτε βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία, εξισορροπώντας την εργασία, τη διδασκαλία της οικογένειας και του σπιτιού, την παράδοση αλληλογραφίας, πακέτων ή φαγητού, ή αντιμετωπίζετε άλλες προσωπικές δυσκολίες λόγω του COVID-19, σας νιώθω».

Το «Good Job» γράφτηκε αρχικά το 2019 και το αρχικό του θέμα ήταν οι αθέατοι ήρωες που έχουν επηρεάσει τη ζωή της Alicia Keys από τα παιδικά της χρόνια, αλλά επεξεργάστηκε ξανά αντλώντας έμπνευση από εκείνους που διακινδυνεύουν την υγεία τους για να ωφελήσουν τους άλλους.

Με τη φωνή της να πρωτοστατεί στη μελωδία που βγαίνει από ένα πιάνο, η αγαπημένη Alicia Augello-Cook Dean, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα. Good Job, indeed.

Alicia Keys - Good Job (Official Audio)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ