Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (11.04.2020)

Tash Sultana - Pretty Lady

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tash Sultana
© Scott Legato/Getty Images for Live Nation/Ideal Image

Tash Sultana - Pretty Lady: Το τραγούδι της ημέρας, Σάββατο 11 Απριλίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

«Με αυτό το κομμάτι παλεύω περίπου έξι χρόνια. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να το ολοκληρώσω μέχρι την στιγμή που βρέθηκαν στο στούντιό μου o Matt και ο Dann», σημειώνει η Tash Sultana για το καινούργιο της τραγούδι «Pretty Lady» το βιντεοκλίπ του οποίου έκανε πρεμιέρα στο YouTube πριν λίγες ώρες.

Τι κάνεις όταν λοιπόν κυκλοφορείς ένα νέο, υπέροχο, τραγούδι και θέλεις να κυκλοφορήσεις ένα κλιπ αλλά είναι δύσκολο αφού βρίσκεσαι έγκλειστη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού; H Αυστραλιανή τραγουδοποιός από τη Μελβούρνη έθεσε ένα dance challenge στους fans ζητώντας να χορέψουν όπως αισθάνονται με το τραγούδι, με τη νικήτρια ή το νικητή να λαμβάνει μια αφιερωμένη ζωγραφιά. Η ανταπόκριση ξεπέρασε τις προσδοκίες και οι συμμετοχές έγιναν όμορφα πλάνα, που δίνουν μια νότα αισιοδοξίας και μας φέρνουν πιο κοντά, εν μέσω καραντίνας.

Εν μέσω καραντίνας και με πρωταγωνιστές μέλη της οικογένειάς της και φίλους, το «Pretty Lady» είναι προπομπός του νέου άλμπουμ της Tash Sultana «Terra Firma», που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα στη χρονιά που διανύουμε. Και είναι η πρώτη της συνεργασία στη σύνθεση και την ηχογράφησή του με τους Matt Corby και Dann Huma.

[[{"fid":"769013","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":"Tash Sultana - Pretty Lady (Official Video)","attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ακούστε 24 ώρες μουσική και κάθε ώρα ένα δελτίο ειδήσεων με τις τελευταίες εξελίξεις στον Athens Voice 102.5.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ