Θεματα

Athens Voice 102.5: Only music για τις επόμενες 14 μέρες

Αυτή τη μουσική που χρειαζόμαστε περισσότερο τέτοιες μέρες για να μας ηρεμεί από την αγωνία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Athens Voice 102.5
Η τοιχογραφία του Βαγγέλη Περρή στο στούντιο του Athens Voice 102.5

O Athens Voice 102.5 για τις επόμενες 14 μέρες θα παίζει μόνο μουσική

Αυτές τις ώρες πρέπει να δείχνουμε όλοι μεγάλη υπευθυνότητα για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Με αίσθημα ευθύνης και βαριά καρδιά, πριν ακόμα συμβεί κάποιο κρούσμα του κορωνοϊού στον σταθμό, ακριβώς για να το προλάβουμε και να το καθυστερήσουμε όσο μπορούμε, πήραμε την απόφαση για τις επόμενες μέρες να κλείσουμε τα μικρόφωνα και να αφήσουμε για συντροφιά μας μόνο τη μουσική. Αυτή τη μουσική που χρειαζόμαστε άλλωστε περισσότερο τέτοιες μέρες για να μας ηρεμεί από την αγωνία.

Athens Voice 102.5

Η προστασία των εργαζομένων και των συνανθρώπων γύρω μας, είναι αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε πρώτα. Ζητάμε την κατανόηση από τους συνεργάτες διαφημιζόμενους και τους αγαπημένους μας ακροατές, τους καθημερινούς μας φίλους.

Σας υποσχόμαστε ότι αυτές τις μέρες θα ακούτε την καλύτερη μουσική που θα διαλέγουμε όλοι εμείς και παράλληλα θα έχετε 24ωρη συνεχή ενημέρωση από το athensvoice.gr. Μείνετε συντονισμένοι στον Athens Voice 102.5 και στις σελίδες μας στο facebook και στο instagram.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους τους συμπολίτες μας και να βγει όλος ο κόσμος αλώβητος από αυτή την περιπέτεια. Συνιστούμε ψυχραιμία και υποσχόμαστε μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν να τα πούμε ξανά on air! Για τις επόμενες μέρες και μέχρι να ξαναδούμε την κατάσταση, θα ακούτε τη φωνή της Αθήνας, το soundtrack της πόλης. Only music!  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ