Θεματα

Ο Υποχθόνιος έρχεται στο Athens Voice Radio 102.5

Συντονιστείτε την Κυριακή 19 Μαΐου στην εκπομπή του Κωστή Νικηφοράκη, Black Athena

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_9090_1.jpg

Ο Υποχθόνιος καλεσμένος στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή του Κωστή Νικηφοράκη, Black Athena, μιλάει για όλους και όλα, την Κυριακή 19 Μαΐου

Από τη Σιάτιστα της Κοζάνης ο Υποχθόνιος ή απλά Ypo κουβαλάει στις πλάτες του το παρελθόν, αλλά και το παρόν του ελληνικού ραπ. Ως μέλος των ΖΝ (Ζωντανοί Νεκροί) πρωταγωνίστησε στην αλλαγή κατεύθυνσης του ελληνικού ραπ ως προς το ρυθμό και το περιεχόμενο, τέλη των 90s και αρχές των 00s, ενώ η συνεργασία του με τον παραγωγό Skive στις αρχές των 10s και η δημιουργία της δισκογραφικής Capital καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το τοπίο του εγχώριου Rap στις μέρες μας.

Arabsat-6A Mission

O Ypo είναι ένας serial hitmaker, ένας businessman της μουσικής στην Ελλάδα, ο οποίος έχει την ικανότητα να αφουγκράζεται νέες τάσεις και να τις προσαρμόζει για το ελληνικό mainstream. Από το DAB, το Colombiano και το Maradona, μέχρι το Sauce και το Mama, ένα είναι το μόνο σίγουρο, ο Ypo δεν επαναπαύεται στις δάφνες του.

_mg_9090.jpg

Κυριακή 19 Μαΐου, μετά τις 20.00, ο Ypo έρχεται στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή Black Athena του Κωστή Νικηφοράκη. Συντονιστείτε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ