Θεματα

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τζέτζας έρχεται στο Athens Voice Radio 102.5

Λίγο πριν την online πρεμιέρα του φιλμ «The Republic Redux» αποκλειστικά στο athensvoice.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
day24-25therep-03514.jpg
Αλεξάνδρα Χασάνι, Δημήτρης Τζέτζας, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, © Γιάννης Βαρουχάκης

Λίγο πριν την online πρεμιέρα του φιλμ «The Republic Redux» αποκλειστικά στο athensvoice.gr, με αφορμή τα 15 χρόνια της ATHENS VOICE, o σκηνοθέτης Δημήτρης Τζέτζας μοιράζεται ιστορίες για τη rock αθηναϊκή ταινία και διαλέγει τραγούδια από το σάουντρακ της, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 12.00-14.00 στο Athens Voice Radio 102.5 και την εκπομπή του Δημήτρη Αθανασιάδη.

dim_by_kimino.jpg
© Kimino

Η πρώτη ταινία του Δημήτρη Τζέτζα θα προβληθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 22.00 αποκλειστικά στο athensvoice.gr, με αφορμή τα 15 χρόνια της ATHENS VOICE, ξεκινώντας το ελεύθερο ταξίδι της στον κόσμο του διαδικτύου ως «The Republic Redux».

«Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ανέβηκε και κατέβηκε το “The Republic” στις αίθουσες. Σε αυτό το διάστημα η ταινία ήταν άφαντη και πολλοί άνθρωποι την έψαχναν. Δεδομένου ότι είναι μια μοντέρνα και rock αθηναϊκή ταινία, με όλη τη βρώμα, τη γοητεία και τους χαρακτήρες της, δεν θα μπορούσε να βγει από κάπου αλλού online εκτός από την ATHENS VOICE. Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσο καιρό μπορούμε επιτέλους να δώσουμε το “The Republic Redux” σε ένα ευρύτερο κοινό μέσα από ένα σεβαστό και ποιοτικό free press το οποίο ο κόσμος, 15 χρόνια τώρα, διαβάζει, εκτιμά και καταλαβαίνει» σημειώνει ο σκηνοθέτης.

The Republic - Official Trailer

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ