Events

3ο Athens Wine & Art Festival: Όλα όσα θα συμβούν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης φέτος

Τις μουσικές όλο το Σαββατοκύριακο επιλέγει ο Athens Voice Radio 102.5

labrini-trougkou.jpg
Λαμπρινή Τρούγκου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
3ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL

 Το 3ο Athens Wine & Art Festival πραγματοποιείται 21 - 22 Οκτωβρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με τη μουσική επιμέλεια του Athens Voice Radio 102.5

Το να χαλαρώνεις κανείς με ένα ποτήρι καλό κρασί και να θαυμάζεις φευγάτα έργα τέχνης είναι αν μη τι άλλο ένας πρωτότυπος και σίγουρα ενδιαφέρων τρόπος να ξοδέψει κανείς το σαββατοκύριακό του. Όταν μάλιστα αυτό συνοδεύεται από εξαιρετική μουσική, τότε η συνθήκη γίνεται ιδανική. Αυτό το σαββατοκύριακο, 21 και 22 Οκτωβρίου, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης, έρχεται και πάλι στην Αθήνα και παντρεύει το αγαπημένο μας ποτό και την τέχνη σε έναν εμβληματικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

3ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL

3ο Athens Wine & Art Festival: Τι θα δοκιμάσεις και τι δεις στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2023

80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από όλη την Ελλάδα και 3 από το εξωτερικό θα περιμένουν τους επισκέπτες να τα γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα πάνω από 500 κρασιά τους με πολλά από αυτά να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε έκθεση. Εκτός από τα εκπληκτικά κρασιά τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κάποια από τα καλύτερα έργα της εξαιρετικά σπάνια εμφανιζόμενης συλλογής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, σε επιμέλεια του κου Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού τέχνης.

3ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL

Ο Athens Voice Radio 102.5 στα decks του Athens Wine & Art Festival  

Τις μουσικές όλο το σαββατοκύριακο τις επιλέγει ο Athens Voice Radio 102.5 με DJs την Ελένη Κολοκοτρώνη, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, και τον Γιώργο Μουχταρίδη, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 16:00 - 20:00 στα decks του φεστιβάλ. Ακόμη, μια σειρά από θεατρικά και μουσικά performances σε σκηνοθεσία της  Αφροδίτης Παρζακώνη, παρεμβαίνουν στο χώρο σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Σεμινάρια με τους Ελπίδα Λυκούδη, Παύλο Γκέγκα και Νίκο Ιωαννίδη θα μυήσουν επαγγελματίες και κοινό στα μυστικά γηγενών ποικιλιών και ιδιαίτερων ελληνικών κρασιών. 

3ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL

Wine & Art Festival κατάλληλο και για παιδιά 

Παράλληλες δραστηριότητες παιδικής δημιουργικής απασχόλησης θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης για μια ξέγνοιαστη βόλτα των γονιών. 

3ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL

Περισσότερες πληροφορίες στο website του φεστιβάλ. Κόστος συμμετοχής στη γευσιγνωσία: 12€ 

Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής Πειραιώς 256
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες, 13:00 – 20:00 για το κοινό 

Προπώληση Εισιτηρίων εδώ.

3ο ATHENS WINE & ART FESTIVAL

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ