Events

Το μεγάλο ανοιχτό πάρτι στη Βουκουρεστίου σε εικόνες

Όλη η Αθήνα ήταν εκεί – Πρώτη εμφάνιση για το κινητό στούντιο του Athens Voice Radio 102.5

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_3604.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

Αυτά τα Χριστούγεννα τα γιορτάζουμε μαζί αποχαιρετώντας τη χρονιά που φεύγει με αγαπημένες μελωδίες και εκπλήξεις. Το Athens Voice Radio 102.5, το σάουντρακ της πόλης, έδωσε ρυθμό στο μεγάλο ανοιχτό πάρτι που διοργάνωσε ο σύλλογος Βαλαωρίτου - Βουκουρεστίου και ο Δήμος Αθηναίων την παραμονή των Χριστουγέννων. Και πέρασε όλη η Αθήνα!

Στο ωραιότερο σταυροδρόμι της πόλης, μια γιορτή δρόμου με χαμόγελα και μουσικές, δόνησε το κέντρο της Αθήνας και μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Καφέδες στο χέρι, γλυκά, νέες γνωριμίες, παλιοί φίλοι που βρήκαν την ευκαιρία να τα πούνε ξανά. 

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Athens Voice Radio 102.5, εκπέμποντας ζωντανά από το πρωί μέχρι το απόγευμα από το νέο κινητό στούντιό του σταθμού, ήταν εκεί ανταλλάσσοντας ευχές με τους ακροατές και τους περαστικούς.

Κατερίνα Παπαγεωργιάδη - Τζένη Μελιτά, © Θανάσης Καρατζάς
Κατερίνα Παπαγεωργιάδη - Τζένη Μελιτά, © Θανάσης Καρατζάς

Ο Βαγγέλης Περρής και ο Στέφανος Τσιτσόπουλος διάλεγαν ιταλο-ντίσκο και ροκ εν ρολ, η Τζένη Μελιτά και η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη αναστάτωσαν το σύμπαν, ο Αντώνης Πανούτσος τραγούδησε «ω, έλατο» και πολλοί από εσάς ήρθατε για να μας ζητήσετε αφιερώσεις. 

Στέφανος Τσιτσόπουλος - Βαγγέλης Περρής, © Θανάσης Καρατζάς
Στέφανος Τσιτσόπουλος - Βαγγέλης Περρής, © Θανάσης Καρατζάς

Από το xmas event πέρασαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πήγαινε να αγοράσει γραβάτα, και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με τους δύο πολιτικούς να έχουν μια ολιγόλεπτη συνομιλία και να ανταλλάσσουν ευχές για τη νέα χρονιά. 

atk_3625.jpg
Κυριάκος Μητσοτάκης, Ευτύχης Παλλήκαρης, Σταύρος Θεοδωράκης, © Θανάσης Καρατζάς

Ο Αχιλλέας Αποστολόπουλος, που ηγείται του συλλόγου Βαλαωρίτου – Βουκουρεστίου, έστειλε το δικό μήνυμα για την περιοχή και αργά το απόγευμα η ευχή «Καλά Χριστούγεννα» ήταν το άτυπο «αντίο» μας.

atk_3631.jpg
Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, Τζένη Μελιτά, Αχιλλέας Αποστολόπουλος, © Θανάσης Καρατζάς

Δείτε μερικά στιγμιότυπα κι ακολουθήστε το Athens Voice Radio 102.5 στις επόμενες στάσεις του στην πόλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ