Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 10 προσκλήσεις για το ντοκιμαντέρ «Zappa» στο Gimme Shelter Film Festival

Συντονιστείτε στον Athens Voice 102.5, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, 18.00 - 20.00

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 προσκλήσεις από τον Athens Voice 102.5 για το ντοκιμαντέρ «Zappa» στο Gimme Shelter Film Festival, στο Gagarin 205, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Το Gimme Shelter Film Festival συνεχίζεται στο ανανεωμένο Gagarin 205, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου με το πορτρέτο ενός πρωτοπόρου και επιδραστικού καλλιτέχνη, του Frank Zappa, ενός διανοούμενου με πολύ έντονη πολιτική και κοινωνική συνείδηση και δράση. Η ταινία “Zappa” του Alex Winter που έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Λος Άντζελες το περασμένο καλοκαίρι, βασίζεται σε περισσότερες από 1.000 ώρες ανέκδοτου οπτικού υλικού από το προσωπικό αρχείο του ίδιου του Frank Zappa.

O Alex Winter (που όλοι γνωρίσαμε ως ηθοποιό μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στο The Lost Boys και τη σειρά ταινιών Bill and Ted's δίπλα στον Keanu Reeves) και η ομάδα του, έφτιαξαν ένα πολύ αναλυτικό και προσωπικό πορτρέτο, με υλικό το οποίο ήταν απαραίτητο να διασωθεί και να συντηρηθεί, όχι μόνο για να χρησιμοποιηθεί στην ταινία, αλλά και για να μην καταστραφεί ολοσχερώς και για πάντα. Μετά από ένα crowd funding campaign που έσπασε κάθε ρεκόρ, αλλά και μια προσπάθεια αποκατάστασης που κράτησε δύο χρόνια, ξεκίνησε η δημιουργία του ντοκιμαντέρ που θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, 18.00 – 20.00, στον Athens Voice 102.5, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Gimme Shelter Film Festival, Δημήτρης Παπανδρέου, έρχεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού και την εκπομπή του Δημήτρη Αθανασιάδη, και συζητούν για όσα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να δούμε προσεχώς. Συντονιστείτε και διεκδικήστε 10 προσκλήσεις για την προβολή του ντοκιμαντέρ “Zappa” στο Gagarin 205, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Μια ιστορία που ξεπερνά τα στενά όρια του μουσικού ντοκιμαντέρ, αλλά αποτελεί το έπος ενός πολύ μεγάλου καλλιτέχνη και διανοούμενου. Μια κινηματογραφική εμπειρία που παρουσιάζει το εύρος της ιδιοφυίας του Frank Zappa, τη συναρπαστική μουσική κληρονομιά, την κοινωνική δράση και ταυτόχρονα την ανθρώπινη πλευρά μιας πολύ ξεχωριστής προσωπικότητας.