Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για το Live Main Stage του Athens Music Week

Θραξ Πανκc, Μαρία Παπαγεωργίου, Zimbru και Z.E.N. ανεβαίνουν στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης, την Παρασκευή 24 Ιουνίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
© Βαγγέλης Πατσιαλός

Διαγωνισμός: Κερδίστε 50 διπλές προσκλήσεις για το Live Main Stage του φεστιβάλ Athens Music Week με τους Θραξ Πανκc, Μαρία Παπαγεωργίου, Zimbru και Z.E.N.

Το Athens Music Week επιστρέφει πιο ζωντανό από ποτέ, 22 -24 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και παρουσιάζει, από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, 25 συνολικά πάνελ συζητήσεων, παρουσιάσεις και ομιλίες, 10 up-to-date workshops, 23 showcase συναυλίες, dj sets, networking events, speed meetings και άλλα open-air happenings.

ATHENS MUSIC WEEK FESTIVAL IS BACK & 100% LIVE | 22-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με ένα φεστιβαλικό live στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης και θα ακολουθήσει closing party στο Bios μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το φετινό Συνέδριο υποδέχεται από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο διακεκριμένους επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, εκπροσώπους κρατικών και πολιτιστικών φορέων οι οποίοι θα θέσουν ερωτήματα, θα ξεδιπλώσουν ευκαιρίες και θα προτείνουν λύσεις αναφορικά με τον ρόλο και την ανάπτυξη της Μουσικής Βιομηχανίας στην Ελλάδα και διεθνώς.

To Athens Music Week, η ATHENS VOICE και ο Athens Voice 102.5 σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 50 διπλές προσκλήσεις για το Live Main Stage, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «Athens Music Week» στο θέμα μέχρι 21 Ιουνίου, στις 10.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.

AMW2022 LIVE MAIN STAGE | JUNE 24 2022

Όπως κάθε χρόνο, το Athens Music Week ολοκληρώνει τις δράσεις του με μία μεγάλη συναυλία στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης. Νέες και διαχρονικές τάσεις, καλλιτέχνες με ιδιαίτερο ήχο και φεστιβαλικοί ρυθμοί, έρχονται την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο Live Main Stage του Athens Music Week που στόχο έχει την ανάδειξη και προώθηση ελλήνων καλλιτεχνών διεθνώς, ενώ συστήνει ξένους καλλιτέχνες στην εγχώρια αγορά. Από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη, από την Ρουμανία μέχρι τον Πόντο και από το punk μέχρι την electronica, το Live Main stage του Athens Music Week παρουσιάζει ένα ανατρεπτικό line up με τους Θραξ Πανκc, Μαρία Παπαγεωργίου, Zimbru και Z.E.N.

Το φορητό στούντιο - van του Athens Voice 102.5
Το φορητό στούντιο - van του Athens Voice 102.5 © Θανάσης Καρατζάς

Το φορητό στούντιο – van του Athens Voice 102.5 δίνει ρυθμό στο φεστιβάλ Athens Music Week

Κάπου ανάμεσα στις συζητήσεις, τα εργαστήρια και τις Showcase συναυλίες, θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο music market, απολαμβάνοντας εξωτικά σνακ, ενώ οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Athens Voice 102.5 Τάνια Σκραπαλιώρη (Τετάρτη 22 Ιουνίου), Ελένη Κολοκοτρώνη (Πέμπτη 23 Ιουνίου) και Νίκος Δημόπουλος (Παρασκευή 24 Ιουνίου) από το φορητό στούντιο - van του σταθμού, θα δίνουν τον ρυθμό στα «πηγαδάκια» και τα networking events μέχρι να έρθει η στιγμή για τη μεγάλη συναυλία του Athens Music Week, στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ