Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 5 συλλεκτικά βινύλια από τη Warner Music και τον Athens Voice 102.5

Μεγάλος διαγωνισμός για τη Record Store Day

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δίσκος σε πικάπ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 συλλεκτικά βινύλια από τη Warner Music και τον Athens Voice 102.5 με αφορμή τη Record Store Day 2022

Δεκαπέντε χρόνια κλείνει φέτος η Record Store Day, αυτή η παγκόσμια μέρα, που ξεκίνησε ως γιορτή των ανεξάρτητων δισκοπωλείων και των μικρών δισκογραφικών εταιρειών. Τόσο τα μικρά δισκοπωλεία όσο και οι ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες απευθύνονται σ’ ένα σχετικά μικρό αλλά πιστό κοινό φανατικών ακροατών μουσικής, που λατρεύει το βινύλιο. Η Record Store Day μετατράπηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όχημα που μεγάλωσε το κοινό κι επιπλέον έβαλε και τις μεγαλύτερες εταιρείες στο παιχνίδι του βινυλίου, τόσο στον τομέα των νέων εκδόσεων όσο και σ’ αυτόν των επανεκδόσεων, με αποτέλεσμα σήμερα η αγορά βινυλίου να κινείται περίπου στα όρια της αγοράς του 1993 με σοβαρές πιθανότητες να αγγίξει σύντομα τις πωλήσεις της εποχής που δεν υπήρχε το cd. 

Αυτή τη χρονιά η Record Store Day είναι στις 23 Απριλίου, και την ημέρα αυτή κυκλοφορούν πολύ ενδιαφέροντες τίτλοι στην ελληνική και την παγκόσμια αγορά από το σύνολο των δισκογραφικών εταιρειών. Η εταιρεία Warner Music και ο ραδιοφωνικός σταθμός Athens Voice 102.5, με αφορμή τη σημαντική αυτή μέρα για το βινύλιο και τη μουσική, δίνουν τη δυνατότητα σε μία τυχερή ή έναν τυχερό να κερδίσει 5 συλλεκτικά βινύλια.

  • Biffy Clyro – The Myth Of The Happily Ever After (Red LP + CD)
  • Green Day – Father Of All Motherf*ckers (Limited Edition)
  • Hurray For The Riff Raff – Life On Earth
  • The War On Drugs – I Don’t Live Here Anymore
  • Turnstile – Nonstop Feeling

H Record Store Day είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθούμε ξανά πώς είναι να πηγαίνουμε σε ένα δισκοπωλείο και να ανακαλύπτουμε τον μαγικό κόσμο της μουσικής βλέποντας και αγοράζοντας αγαπημένα, συλλεκτικά βινύλια.

Η πιο σημαντική μέρα του χρόνου για την μουσική λοιπόν, πλησιάζει, στη Warner Music τη γιορτάζουν ακούγοντας συλλεκτικές εκδόσεις – μόνο για εκείνη την ημέρα.

Πηγαίνετε τη βόλτα σας λοιπόν στο κέντρο της πόλης σας, επισκεφτείτε δισκοπωλεία όπως παλιά και μην ξεχάσετε να τσεκάρετε μερικές από τις top κυκλοφορίες αποκλειστικά με αφορμή τη Record Store Day, από τη Warner Music.

  • Madonna – Who’s That Girl / Causing A Commotion
  • David Bowie – Brilliant Adventure
  • Blur – Bustin’ + Dronin
  • Bad Company – Live 1979
  • Peter Tosh – Complete Captured

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ