Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Bruce Springsteen: Κερδίστε 10 βινύλια του νέου του άλμπουμ

Συντονιστείτε στον Athens Voice 102.5 και διεκδικείστε αντίτυπα του «Letter To You»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπρους Σπρίνγκστιν
© Danny Clinch

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 βινύλια από το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen, «Letter To You», στις εκπομπές του Athens Voice 102.5

Το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen «Letter To You» γνωρίζει ένα από τα πιο δυνατά παγκόσμια ντεμπούτα πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και βρίσκει το «Αφεντικό» να συνεργάζεται ξανά με την περίφημη E Street Band, μετά την περιοδεία «The River 2016 tour», αιχμαλωτίζοντας σε 12 τραγούδια την ασύγκριτη δύναμη του να συμμετέχεις σε ένα rock συγκρότημα.

Στο 20ό στούντιο άλμπουμ του περιλαμβάνεται υλικό που γράφτηκε πρόσφατα από τον ίδιο και την E Street Band, καθώς και θρυλικές version ακυκλοφόρητων συνθέσεων από τα 70s. Το καθένα είναι ένα αφιέρωμα στην E Street Band, στην rock μουσική και το ρόλο που αυτή έχει παίξει στην ζωή του καλλιτέχνη.

Το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen «Letter To You», κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5.

O Athens Voice 102.5 σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 10 βινύλια του νέου άλμπουμ του Bruce Springsteen. Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού για να πάρετε μέρος στο νέο διαγωνισμό.

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 βινύλια από το νέο άλμπουμ του Bruce Springsteen, «Letter To You», στις εκπομπές του Athens Voice 102.5

Το «Letter To You» συνοδεύεται από ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Springsteen’s Letter To You», που είναι διαθέσιμο τώρα αποκλειστικά στο Apple TV+. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Thom Zimny, περιλαμβάνει ολόκληρα performances από την E Street Band, πλάνα από το studio καθώς και υλικό από το αρχείο τους που δεν έχει ξαναδεί ποτέ το κοινό. Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ, ο Springsteen προσφέρει μία βαθύτερη ματιά μέσα στο «Letter To You», μοιράζοντας τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του πίσω από τον δίσκο αλλά και πώς ενσωματώθηκε η καινούρια μουσική με τις προηγούμενες δουλειές του.

Bruce Springsteen - Ghosts (Lyric Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ