Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

U2: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα «All That You Can’t Leave Behind»

Συντονιστείτε στον Athens Voice 102.5 και διεκδικείστε αντίτυπα από τη super deluxe επανακυκλοφορία του άλμπουμ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το rock συγκρότημα U2

Μεγάλος διαγωνισμός U2 στον Athens Voice 102.5: Κερδίστε συλλεκτικές εκδόσεις του άλμπουμ «All That You Can’t Leave Behind» που επανακυκλοφορεί.

20 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το άλμπουμ «All That You Can't Leave Behind» των U2 επανακυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα από τη Minos EMI, a Universal Music Company, με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5 κι εσείς έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 5 διπλά CDs, 2 βινύλια και τη Super Deluxe CD Boxset έκδοση. Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice 102.5 για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό.

Το rock συγκρότημα U2

Όταν το άλμπουμ «All That You Can't Leave Behind» των U2 κυκλοφόρησε το 2000, θεωρήθηκε ως ένα είδος επιστροφής στον ήχο που τους καθιέρωσε, βρέθηκε στο Νο 1 των charts σε 32 διαφορετικές χώρες και ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, περιλαμβάνοντας smash hits όπως τα τραγούδια «Beautiful Day» και «Elevation».

Η επετειακή έκδοση περιλαμβάνει τα γνωστά 12 τραγούδια σε remastered εκδοχή, μαζί με το επιπλέον «The Ground Beneath Her Feet». Το ενδιαφέρoν των fans βέβαια ελκύει το super deluxe box set, με 51 τραγούδια, γεμάτο με B-sides όπως τα τραγούδια «Summer Rain» και «Always», εκδοχές που δεν βρήκαν θέση στην τελική κυκλοφορία (όπως αυτές των «Levitate», «Love You Like Mad» και «Flower Child» μαζί με το «Stateless» από το σάουντρακ της ταινίας «Million Dollar Hotel»), 11 remixes και ένα ολόκληρο show με 19 τραγούδια το οποίο ηχογραφήθηκε σε μια στάση τους στη Βοστώνη στο πλαίσιο της τουρνέ «Elevation» του 2001. Ένα άκρως συλλεκτικό λεύκωμα 32 σελίδων με φωτογραφίες και χειρόγραφες σημειώσεις του φωτογράφου Anton Corbijn που περιλαμβάνει καρέ τα οποία για πρώτη φορά θα δημοσιευτούν αλλά και μια αφίσα διπλής όψης. Υπολογίστε επίσης και μια ακουστική εκδοχή του «Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of» η οποία προωθείται με ένα καινούριο βιντεοκλίπ.

U2 All That You Can’t Leave Behind - 20th Anniversary Edition – Super Deluxe Unboxing

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ