Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Το Athens Voice Radio 102.5 σε ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά

Συντονίσου καθημερινά και κέρδισε δωρεάν εισιτήρια από τη Blue Star και την Hellenic Seaways για πολλούς προορισμούς

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ryan-spencer-xgkarnwjv1c-unsplash.jpg

Μεγάλος διαγωνισμός από το Athens Voice Radio 102.5, τη Blue Star Ferries & την Hellenic Seaways με δώρο εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά

Το καλοκαίρι συνεχίζει ακάθεκτο και πλησιάζουν οι μέρες να φύγουμε για διακοπές. Η Blue Star Ferries μας ταξιδεύει σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου και Κρήτη. Τα σύγχρονα και πολυτελή της πλοία είναι ό,τι χρειάζεται για να ταξιδεύεις με άνεση και ασφάλεια. Χαλάρωσε, απόλαυσε τον καφέ ή το φαγητό σου, κάνε τις αγορές σου, επωφελήσου από την πρωτοποριακή υπηρεσία @Sea που προσφέρει τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες για το ταξίδι, δες ταινίες στο laptop.

bluestar1_0.jpg

Η Hellenic Seaways μας πάει στα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις καταπράσινες Σποράδες, τις πανέμορφες Κυκλάδες και το αγαπημένο Βόρειο Αιγαίο, με καθημερινά δρομολόγια, ταχύτητα, ασφάλεια και προσιτές τιμές. Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας seasmiles απολαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις στα εισιτήρια επιβατών και I.X. για πάνω από 36 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

hellenic-seaways-gallery-9-1920.jpg

To Athens Voice Radio 102.5 και οι Blue Star Ferries και Hellenic Seaways δίνουν τη δυνατότητα στους ακροατές του σταθμού να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για πολλούς προορισμούς. Συντονιστείτε καθημερινά και διεκδικήστε τα στέλνοντας SMS στο 19619 γράφοντας AV (κενό) τον προορισμό και το ονοματεπώνυμο σας (χρέωση €0,31/sms με ΦΠΑ) και κερδίστε εισιτήρια για 2 άτομα (τα εισιτήρια ισχύουν μέχρι 31/12, εκτός από την περίοδο 20/07-27/08/19).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ