Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

To Athens Voice Radio 102.5 και η Moleskine σας χαρίζουν τα διάσημα σημειωματάρια

Για να τα κερδίσετε ακολουθήστε τo Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram (@athensvoiceradio) και στείλτε DM με το ονοματεπώνυμό σας. Αυτό ήταν!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_4064.jpg

Κερδίστε συλλεκτικά σημειωματάρια Moleskine στο διαγωνισμό του Athens Voice Radio 102.5

Tο είχε ο Βαν Γκογκ, σημείωνε ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ και έκανε σκίτσα ο Πάμπλο Πικάσο. Στα Moleskine σχεδιάστηκαν σκίτσα, ιστορίες και ιδέες πολύ πριν γίνουν διάσημα. Το θρυλικό σημειωματάριο που χωράει παντού και χωράει από συνταγές μακαρονάδας μέχρι ποιήματα που γράφονται στο λεωφορείο και φανταστικές ιδέες, ξεκίνησε από τον Τσάτουιν. Ο μεγάλος συγγραφέας στα ταξίδια του είχε πάντα ένα μικρό μαύρο βιβλιαράκι φτιαγμένο από μουσαμά, σφιχτά υφασμένο βαμβάκι και λινέλαιο. Ο Τσάτουιν έγραψε στο notebook του, το 1987, το διάσημο βιβλίο «Τα μονοπάτια των τραγουδιών» και ήταν αυτός που είπε πρώτος το όνομα Moleskine.

atk_4103.jpg

Τα αγαπημένα Moleskine, τώρα, στη νέα εποχή τους, έγιναν πολυμορφικά, απέκτησαν χρώματα, σχέδια και θέματα. Έρχονται σε περιορισμένες σειρές με θέματα παρμένα από τη σύγχρονη pop κουλτούρα.

Το Athens Voice Radio 102.5 σας χαρίζει σημειωματάρια Moleskine, 18μηνα και 12μηνα, σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων ή με τζιν εξώφυλλο.

atk_4094.jpg

Για να τα κερδίσετε ακολουθήστε τo Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram (@athensvoiceradio) και στείλτε DM με το ονοματεπώνυμό σας. Αυτό ήταν! Μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε το δώρο σας. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ