Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία Bohemian Rhapsody

3 kits με 5 ιδιαίτερα αντικείμενα του φιλμ που ακολουθεί την πορεία των Queen

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bohemian Rhapsody

Η πολυαναμενόμενη ταινία-ωδή στους Queen και τη μουσική τους έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου. Στο «Bohemian Rhapsody», ο ταλαντούχος Ράμι Μάλεκ ενσαρκώνει στη μεγάλη οθόνη τον Φρέντι Μέρκιουρι, τον άνθρωπο που αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη.

o_163_wem_1360_comp_v003_011159_2.jpg

Το φιλμ ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής.

br_luggagetags_web.jpg

Το Athens Voice Radio 102.5 και η ODEON σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κάνετε δικά σας 3 συλλεκτικά kits με 5 ιδιαίτερα αντικείμενα, εμπνευσμένα από το «Bohemian Rhapsody». Κάθε kit περιλαμβάνει μια πένα κιθάρας, μια κονκάρδα, ένα wristband, ένα ανοιχτήρι κι ένα luggage tag.

br_bottleopener_web.jpg

Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice Radio 102.5 και στείλτε SMS  στο 19619 γράφοντας: AV (κενό) QUEEN & το ονοματεπώνυμό σας  (χρέωση  31 λεπτά με ΦΠΑ) έως και τη 1 Νοεμβρίου.

br_pinbadge_web.jpg

br_plecs_web.jpg

br_wristband_web.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ