Αρχειο

Red Bull BC One Greece Cypher

O Onel για δεύτερη φορά στην κορυφή της διοργάνωσης

Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 519
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του κατάμεστου Acro Club το περασμένο Σάββατο δεκαέξι από τους καλύτερους Β-boys της Ελλάδας αναμετρήθηκαν για μια θέση στον ημιτελικό της Ανατολικής Ευρώπης, που θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό του παγκόσμιου breaking διαγωνισμού στη Ρώμη.

Ένα πολύ δυνατό event με άψογη διοργάνωση, εξαιρετικά skills και εκρηκτικά battles, τεχνική και ενέργεια, hip hop ρίμες από τους κορυφαίους του είδους Ιratus, Tάκι Τσαν, Εισβολέα και ιδανικό host για μία ακόμη φορά τον MC 12ο Πίθηκο. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα Β-boys που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και φυσικά στην δυάδα του μεγάλου τελικού: τον Mighty Jim και τον Onel.

Ο αλάνθαστος 19χρονος Οnel από τα Εξαμίλια Κορινθίας έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή μετά από τέσσερα battles αντιμετωπίζοντας στον μεγάλο τελικό τον 16χρονο Mighty Jim, που αγωνίστηκε πρώτη φορά σε BC One, αφού πρώτα απέκλεισε τον Tsili Smile, τον Cut 1 και τον Zerow.

image

Το ταξίδι συνεχίζεται για τον Έλληνα Β-boy που θα μας εκπροσωπήσει στον παγκόσμιο breaking διαγωνισμό Red Bull BC One με στόχο το Μεγάλο Τελικό.

image

image

Μείνετε συντονισμένοι 4 the next battle Facebook:www.facebook.com/redbullbcone

Twitter: www.twitter.com/redbullbcone.com #bcone