Αρχειο

Χάρισε δώρο στον αγαπημένο σου χαρίζοντας χαμόγελα

Secret Valentine με την ActionAid

Καρολίνα Νιαμονιτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χαρίζοντας ένα δώρο στον αγαπημένο σου για τον Άγιο Βαλεντίνο, μπορείς συγχρόνως να προσφέρεις χαμόγελα και χαρά σε παιδιά σε υποανάπτυκτες χώρες, στηρίζοντας τη δράση της Actionaid.

Βήμα 1ο: Επιλέγεις δώρο από το κατάστημα ή το eshop της ActionAid. Σοκολάτες δίκαιου εμπορίου με τα καλύτερα υλικά, βραχιολάκια και κολιέ που στέλνουν καλή τύχη και χρωματιστές πετρούλες σε σχήμα καρδιάς, T-shirts για άνδρες και γυναίκες με μηνύματα αγάπης και πολλά άλλα δώρα που μπορείς να στείλεις όχι μόνο στον αγαπημένη ή στην αγαπημένη σου , αλλά και στους φίλους σου.

Βήμα 2ο: Δίνεις τα στοιχεία του παραλήπτη, ώστε να τον καλέσουνε από το κατάστημα της Actionaid, για να έρθει να παραλάβει το δώρο ή σε περίπτωση που βρίσκεται εκτός Αθήνας να του αποσταλεί.

Βήμα 3ο: Γράφεις ένα μήνυμα, διαδικτυακά συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο ή στο κατάστημα, το οποίο θα σταλεί μαζί με το δώρο στον παραλήπτη.

Στέλνοντας μια ένδειξη αγάπης σε κάποιον, στηρίζεις το έργο της ActionAid για να γίνει ο κόσμος μας λίγο καλύτερος.

image

image

image

image

image

image

image

image

imageimage


Info: Βεΐκου 2, Κουκάκι

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 11.00 ως 20.00, Τετάρτη: 11.00 ως 18.00 και Σάββατο: 10.00 ως 16.00 και Δευτέρα κλειστά. Η αποστολή γίνεται μέσα σε 3 με 5 μέρες.

E-shop: https://eshop.actionaid.gr/el/promos/secret-valentine/