Αρχειο

Ηλεία: Προσποιήθηκε τον εφοριακό και πήρε 7 κιλά ψωμί

Με το πρόσχημα της μελλοντικής «συνεργασίας» με τη ΔOY Αμαλιάδας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έναν ευφάνταστο τρόπο σκαρφίστηκε το πρωί του Σαββάτου άγνωστος άνδρας στο Τραγανό, προκειμένου να εξασφαλίσει ψωμί για την οικογένειά του.

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν γύρω στα 40 και με προσεγμένη εμφάνιση και ντύσιμο, μπήκε στο φούρνο του κ. Γιώργου Αλεβιζόπουλου, στο κέντρο του Τραγανού, προσποιούμενος τον εφοριακό.

Παρουσία πελατών, ο άγνωστος άντρας ανακοίνωσε περίτρανα πως είναι εφοριακός της ΔOY Αμαλιάδας και αφού ενημερώθηκε από την υπάλληλο του αρτοποιείου ότι ο ιδιοκτήτης έλειπε, της ζήτησε να του δώσει 7 κιλά ψωμί. Η υπάλληλος του αρτοποιείου δίπλωσε τα καρβέλια, τα έβαλε στη σακούλα και πήγε να εκδώσει την απόδειξη. Τότε, ο «εφοριακός» αντέδρασε και ζήτησε να του τα δώσει σε καλύτερη τιμή, υποσχόμενος μελλοντική διευκόλυνση από τη ΔΟΥ Αμαλιάδας. Η υπάλληλος δέχτηκε και ο άγνωστος άνδρας που είχε προσποιηθεί τον εφοριακό πήρε το ψωμί και αποχώρησε.

Όταν φυσικά επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου και ενημερώθηκε για το συμβάν, το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να χαμογελάσει, καθώς κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.

Ο κ. Γιώργος Αλεβιζόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι δυστυχώς σημεία των καιρών. Με την ευκαιρία όμως αυτή, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους προκειμένου να μην πέσουν και αυτοί θύματα απάτης».

Δ.Κ.