- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ένταση σημειώθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μουσουλμάνων που ξεκίνησε στην Ομόνοια γύρω στις 15:00, με αφορμή την αμερικανική, αντιισλαμική ταινία "Η αθωότητα των μουσουλμάνων".
Αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την πορεία των διαδηλωτών, που σκόπευαν να καταλήξουν στην αμερικανική πρεσβεία, με αποτελέσμα να σημειωθούν επεισόδια στην πλατεία Ομονοίας και τις οδούς Σταδίου και Γ' Σεπτεμβρίου.
Συγκεκριμένα, καταγράφηκε χρήση δακρυγόνων και άλλων χημικών από την αστυνομία, ενώ οι διαδηλωτές απάντησαν με ρίψη αντικειμένων.
Η αστυνομική παρουσία στην Ομόνοια και τους γύρω δρόμους παραμένει ισχυρή. Το κέντρο της Αθήνας, καθώς και ο σταθμός του μετρό "Μέγαρο Μουσικής" παραμένουν κλειστά για λόγους ασφαλείας.
(Η φωτογραφία είναι από συγκέντρωση διαμαρτυρίας μουσουλμάνων στο Πακιστάν)
ΚΤ