Αρχειο

Κόμμα… υπονοούμενο

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ανδρέα Λοβέρδου στον Real Fm, η χώρα χρειάζεται άμεσα ένα εθνικό, στρατηγικό σχέδιο που θα την οδηγήσει στην ανάπτυξη. Γι’ αυτό το λόγο τον Φεβρουάριο θα αναλάβει πολιτική πρωτοβουλία. Όπερ σημαίνει πολιτικό κόμμα.

Βέβαια τόνισε πως «δεν είναι ώρα για κομματική συζήτηση γιατί προέχουν οι ανάγκες της χώρας» και συνέχισε αναφέροντας πως στηρίζει την κυβέρνηση και θα ψηφίσει τα νέα μέτρα στη Βουλή γιατί είναι «παράγοντας σταθερότητας».

Εν τω μεταξύ σήμερα κυκλοφόρησε σήμερα το βιβλίο του. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα επικαιροποιημένο κείμενο από την ομιλία του πρώην υπουργού τον περασμένο Φεβρουάριο στο ΕΒΕΑ. Το βιβλίο τιτλοφορείται «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» - από τις εκδόσεις Ίνδικτος.

Γ.Τ