Αρχειο

Φάρμακα σε όλους τους δικαιούχους ζήτησαν οι συνταξιούχοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν το πρωί συνταξιούχοι, ζητώντας να δοθούν φάρμακα σε όλους τους δικαιούχους, και να μην πληρώνουν οι συνταξιούχοι την αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΕΟΠΥΥ και τους φαρμακοποιούς. Οι συγκεντρωμένοι εισέβαλαν στο κτίριο του υπουργείου, απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, με τον οποίο μίλησαν τελικά, χωρίς όμως να προκύψει κάτι ενδιαφέρον, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποίησαν το πρωί συνταξιούχοι, ζητώντας να δοθούν φάρμακα σε όλους τους δικαιούχους, και να μην πληρώνουν οι συνταξιούχοι την αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΕΟΠΥΥ και τους φαρμακοποιούς.

Οι συγκεντρωμένοι εισέβαλαν στο κτίριο του υπουργείου, απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, με τον οποίο μίλησαν τελικά, χωρίς όμως να προκύψει κάτι ενδιαφέρον, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΕΤΜ. Το προσεχές Σάββατο θα υπάρξει και νέα διαμαρτυρία εκ μέρους των συνταξιούχων, οι οποίοι έχουν δώσει ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας (πρώην Κοτζιά), στις 11 το πρωί.

ΤΣ