Αρχειο

Μέσα στο 2013 η επέκταση του μετρό σε Ανθούπολη, Ελληνικό, Χαϊδάρι

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης. Κι έβαλε μάλιστα και συγκεκριμένα χρονικά όρια. Τον Απρίλιο του 2013 για την Ανθούπολη, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς για το Ελληνικό και, δύο μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο για το Χαϊδάρι Παράλληλα, έθεσε και το χρονοδιάγραμμα για την επέκταση από το Χαϊδάρι προς τον Πειραιά, τοποθετώντας τα εγκαίνια της γραμμής κάπου μέσα στο 2017.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης. Κι έβαλε μάλιστα και συγκεκριμένα χρονικά όρια. Τον Απρίλιο του 2013 για την Ανθούπολη, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς για το Ελληνικό και, δύο μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο για το Χαϊδάρι

Παράλληλα, έθεσε και το χρονοδιάγραμμα για την επέκταση από το Χαϊδάρι προς τον Πειραιά, τοποθετώντας τα εγκαίνια της γραμμής κάπου μέσα στο 2017.

Επίσης, ανακοίνωσε αναδιάταξη των ελεγκτικών μηχανισμών μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να μειωθεί το ποσοστό της λαθρεπιβίβασης κατά 50%. Σε περίπτωση που επιτευχθεί αυτός ο στόχος τότε ενδέχεται οι τιμές των εισιτηρίων αν παραμείνουν αμετάβλητες, παρότι το μνημόνιο προβλέπει αύξησή τους.

 

ΠΜ