Αρχειο

Θεατής πετά μπουκάλι στον Μπολτ, ολλανδή τζουντόκα τον ακινητοποιεί (video)

 Ένας θεατής πέταξε μπουκάλι προς το μέρος των αθλητών λίγο πριν από την εκκίνηση του μεγάλου τελικού των 100 μέτρων εχθές το βράδυ. Νωρίτερα μάλιστα, έβριζε τον Γιουσέιν Μπολτ. Η φιάλη μπίρας έσκασε λίγα μέτρα πίσω από τους σπρίντερ, χωρίς συνεπώς να διασπάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους. Ο δράστης προφανώς αγνοούσε ότι πίσω του στις κερκίδες καθόταν η Έντιθ Μπος, χάλκινη Ολυμπιονίκης στην κατηγορία 70 κιλών του τζούντο, η οποία εξεμάνη όταν τον άκουσε να βρίζει για ώρα τον Μπολτ.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

 Ένας θεατής πέταξε μπουκάλι προς το μέρος των αθλητών λίγο πριν από την εκκίνηση του μεγάλου τελικού των 100 μέτρων εχθές το βράδυ. Νωρίτερα μάλιστα, έβριζε τον Γιουσέιν Μπολτ. Η φιάλη μπίρας έσκασε λίγα μέτρα πίσω από τους σπρίντερ, χωρίς συνεπώς να διασπάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους.

Ο δράστης προφανώς αγνοούσε ότι πίσω του στις κερκίδες καθόταν η Έντιθ Μπος, χάλκινη Ολυμπιονίκης στην κατηγορία 70 κιλών του τζούντο, η οποία εξεμάνη όταν τον άκουσε να βρίζει για ώρα τον Μπολτ.

Η τζουντόκα από την Ολλανδία ακινητοποίησε τον άνδρα, ενώ αμέσως ήρθαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να τον συλλάβουν. Το περιστατικό δεν έγινε καθόλου αντιληπτό από τους αθλητές.

Η Ολυμπιονίκης του τζούντο έσπευσε φυσικά να τουιτάρει το συμβάν.

ΔΚ